Brezplačni webinar:

5 ZLATIH PRAVIL INVESTIRANJA

Ponedeljek, 22. februar 2021, ob 19:30

Za dostop do webinarja izpolnite spodnji obrazec:

Uspešno investiranje, finančna neodvisnost ter svoboda.

Pojmi, po katerih hrepeni velika večina ljudi, žal pa dejansko stanje finančne svobode doseže samo manjši delež vseh investitorjev.

Zakaj?

Ker je tema kompleksna in moraš biti za to strokovnjak ali ker preprosto ne sledimo določenim pravilom?

Vsekakor drži oboje, a veliko bolj usodne so za večino ljudi zelo pogoste napake in predvsem neracionalne čustvene odločitve. Te velikokrat bolj vplivajo na slab izid določenih investicij kot pa samo pomanjkanje profesionalnega znanja upravljanja in investiranja denarja.

Investiranje v osnovi ni niti najmanj tako zapleteno, kot je mogoče videti na prvi pogled. Uspešno investiranje v resnici vsebuje zgolj dvoje: da delate nekaj stvari prav in predvsem, da se izognete večjim napakam.

Zelo priporočljivo je, da se pred vsakim investiranjem dobro poučite o posamezni naložbi, a veliko bolj pomembno je, da upoštevate 5 zlatih pravil za investiranje, ki vam bodo pomagala, da boste investirali varneje in predvsem, bolj donosno.

5 zlatih pravil:

1. Nujnost investiranja in izobraževanja.

2. Investirati je potrebno vedno z načrtom in vnaprej pripravljenimi strategijami.

3. Primerna razpršitev in dolgoročni horizont.

4. Redno letno spremljanje in prilagoditve portfelja naložb.

5. Obvladovanje psihologije!

O pomembnosti vseh 5-ih zlatih pravil in uporabi le teh pri investiranju bosta moderator Žiga Goltes in neodvisni finančni svetovalec, Matjaž Štamulak, spregovorila na brezplačnem webinarju, 22.2.2021, ob 19.30 zvečer.

Za dostop do webinarja izpolnite spodnji obrazec: