Brezplačni webinar:

3 KLJUČNE VEŠČINE USPEŠNIH KRIPTO INVESTITORJEV

Kljub vsej poplavi novic o kriptovalutah, rasti cen in tehnologiji blockchain se vsi še vedno ne zavedajo, kako veliko priložnosti prinaša omenjena tehnologija prihodnosti.

Kripto trg danes še vedno zaseda zgolj manj kot 1 odstotek tradicionalnih financ in zato je jasno, da je pred celotnim sektorjem še veliko priložnosti za rast in razvoj.

Investicijski velikan Fidelity je v svoji obsežni raziskavi ugotovil, da bo do leta 2026 več kot 90 odstotkov vseh institucionalnih vlagateljev vlagalo del svojega premoženja v trg kriptovalut.

V osnovi nove investitorje trg kriptovalut privlači predvsem zaradi svoje donosnosti.

Bitcoin je v povprečju v zadnjih 10-letih na letni ravni dosegal več kot 250 % donos in ustvaril izjemno število novih kripto milijonarjev.

A kljub nadpovprečni donosnosti je po nekaterih statistikah še vedno 80 odstotkov vseh vlagateljev, ki so investirali na trg kriptovalut v zadnjih 5-ih letih v negativnem donosu!


Kako je to sploh mogoče?

Samo dobri donosi na trgu še ne pomenijo avtomatično tudi, da vsi investitorji dosegajo nadpovprečne dobičke, prej obratno. Za uspešno investiranje na trg kriptovalut morate imeti dovolj informacij in znanja ter veliko praktičnih izkušenj.

Zato bomo na posebnem webinarju obravnavali 3 ključne veščine, ki so skupne večini nadpovprečno uspešnih kriptoinvestitorjev. Podrobneje bomo pregledali naslednja področja:

  1. Pravilen pristop k učenju in izobraževanju za dosego nadpovprečnih donosov
  2. Kako si izdelati ustrezen načrt in strategije za obvladovanje tveganj in obvladovanje čustev?
  3. Kako pridobiti mentalno stabilnost ter sprejemati racionalne odločitve?
  4. Priložnosti na kripto trgih in perspektivni projekti
  5. Zakaj je lahko prihod regulacije in obdavčitve na kripto trg dobra stvar?
Matjaž in žiga Kriptovalute (1)

Ker se zavedate, da je najpomembnejša investicija v kripto svetu investicija v lastno znanje, imamo za vas rezervirano mesto na našem brezplačnem webinarju, ki ga bomo izvedli v torek, 24.8. ob 19.30 uri zvečer.

Bodite z nami!

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec: