Brezplačni webinar – dostop do posnteka:

KRIPTO DONOSI – kako dolgo še?

Vsi tisti, ki ste v zadnjem letu dni investirali del svojih sredstev v kriptovalute, morate biti danes izjemno zadovoljni z donosi, ki jih je ponudil trg. Če ste investirali že prej, posebej v letu 2019, pa ste v teh trenutkih za vašo vztrajnost, potrpežljivost ter pogum še dodatno nagrajeni.

Zamislite si namreč, da imate z vložkom 1.000 € v Bitcoin pred enim letom danes kar 6.900 €, z enakim vložkom v Binance Coin bi danes imeli 26.000 €, z enakim vložkom v projekt Theta pa bi danes imeli kar 117.220 €.

Vsekakor se tako donosna leta ne ponavljajo vsako leto, zato upajmo, da bo večina ljudi tudi pravočasno realizirala svoje ustvarjene dobičke.

Pri takšni donosnosti se mora namreč vsak vlagatelj vprašati, kam z omenjenim dobičkom, tisti, ki danes šele vstopajo na trg pa se morajo vprašati ključno vprašanje – kako dolgo bo omenjena rast še trajala.

Zaenkrat vse kaže na to, da se bo rast na trgu kriptovalut še nadaljevala, a vsekakor bodite pozorni na indikatorje ter pravila, s katerimi boste tudi pri investicijah na tako špekulativnem trgu dobro spali.

Matjaž in žiga Kriptovalute (1)
ŽELIM DOSTOP DO POSNETKA

Zato bosta na tokratnem torkovem javljanju v živo Žiga Goltes in Matjaž Štamulak z vami preletela aktualnosti na kripto trgu z naslednjimi temami:

– Zakaj so kriptovalute najdonosnejši naložbeni razred zadnjega desetletja?

– Argumenti za nadaljevanje rasti in širokega sprejetja kritptovalut

– Pomembna tveganja na trgu (regulacija, obdavčitev, cikličnost, psihologija)

– Trije potencialni scenariji razvoja cen kriptovalut v letu 2021

– 4 ključna pravila za varno investiranje v kriptovalute

Zagotovite si prave informacije in dostop do posnetka:

Za dostop do posnetka webinarja izpolnite spodnji obrazec: