KAKO DOSEČI FINANČNO NEODVISNOST?

Finančna nepismenost vas lahko na dolgi rok stane veliko vašega težko prisluženega denarja.

Finančna neodvisnost pa je pot v svobodo!

Statistika pravi, da je več kot 80% ljudi finančno nepismenih. To v grobem pomeni, da finančnih sistemov in storitev ne razumejo dovolj, da bi lahko sami dosegli uresničitev svojih finančnih ciljev. Velikokrat slišimo: “Če bi imel več denarja, bi pa lahko …!”

Finančno pismenost in na dolgi rok finančno neodvisnost je veliko lažje doseči, kot si večina predstavlja.

» Stvari, ki se jih v šoli nikoli nisem naučil:
Kako upravljati z davki, karkoli v zvezi z bančništvom, kako prihraniti od prihodkov, kako se izogniti dolgovom… Toda izjemno sem srečen, da razumem Pitagorov izrek algoritme in odvode!«
–       neznani avtor

In res je, v šolah nas še vedno ne učijo osnov finančne pismenosti in o tem, kako bi bilo treba pravilno ravnati z denarjem. Znanje o ravnanju z denarjem pa je v današnjem svetu nuja, saj opažamo, da vedno več ljudi doživlja finančni stres ob nenadnih dogodkih, upokojitvi ali malce večjih izdatkih.

Ravno zato vas vabimo na delavnico Kako doseči svojo lastno finančno neodvisnost, na kateri boste pridobili praktične napotke in izkušnje, s katerimi boste lažje dosegli vašo finančno svobodo. Delavnico bo vodil izjemen strokovnjak s področja financ, Matjaž Štamulak, investicijski svetovalec in upravljalec premoženja.

Za koga je delavnica primerna?

Za vsakega posameznika, ki si želi izboljšati svoje znanje in razumevanje na področju osebnih financ in se zaveda, da je vsak dan nova priložnost, da si zastavi pot do finančne neodvisnosti, ki na dolgi rok prinaša svobodo, brezskrbnost in miren spanec. Seveda je delavnica primerna tudi za tiste bolj izkušene investitorje in podjetnike, ki se zavedajo, da lahko samo novo znanje pripomore k dolgoročnemu finančnemu uspehu. Finančno pismenost in na dolgi rok finančno neodvisnost je veliko lažje doseči, kot si večina predstavlja.

Na delavnici se boste naučili, kako:

 • v enostavnih korakih postati finančno bolj pismen;

 • na katere ˝malenkosti˝ je potrebno paziti pri varčevanju in investiranju denarja;

 • pridobili boste praktičen vpogled v 6 najpomembnejših korakov za izgradnjo vaše lastne finančne neodvisnosti;

 • naučili se boste, kako učinkovito ravnati s svojimi odhodki in prihodki;

 • izvedeli boste katere so najpogostejše napake vlagateljev, kjer le ti izgubljajo večino svojega denarja;

 • opozorili vas bomo na tveganja, stroške in morebitne pasti zelo priljubljenih finančnih produktov;

 • znanje, vezano na upravljanje osebnih financ, boste pridobili na konkretnih primerih;

 • imeli boste možnost  interaktivne komunikacije s predavateljem in dobili odgovore na konkretna vprašanja;

 • podrobneje bomo predstavili tudi priložnosti investiranja v zlato, delnice, ETF sklade in kriptovalute;

 • s posebnim gostom si bomo ogledali tudi osnove investiranja preko trgovalnega računa in uporabne napotke za začetnike!

Ključne teme delavnice

 • brezskrbno življenje

 • obvladovanje tematike denarja in investiranja.

 • kažipot do vaše lastne finančne neodvisnosti in svobode

 • praktični napotki kako v 10 letih prihraniti 30.000 € ali več!

 • obilica Informacij, ki lahko bistveno vplivajo na vaše boljše finančno stanje!

financna_logo

Denar je dober sluga in slab gospodar.  Naučite se ga obvladovati in oplemeniti!

investiranje v kriptovalute

Koliko časa traja delavnica?

Dogodek  traja od 9.00 do 17.30 ure.

Kdaj in kje bo delavnica?

– datum in način izvedbe delavnice sta v pripravi

Mnenja o delavnici

“Matjaž je zakladnica znanja, izkušenj in strokovnosti ter eden izmed redkih strokovnjakov s področja financ z najvišjimi licencami v Sloveniji. Na njegovih predavanjih ne pričakujte cenenih prodajnih tehnik, temveč informacije strokovnjaka v pravem pomenu besede.”

Jernej Lukman, upravljalec premoženja

“Meni se je na Matjaževi delavnici zelo usedlo načelo, ki je zelo preprosto, a obenem zelo praktično. In sicer, da od vsake plače najprej varčuj, nato pa zapravljaj. Torej da najprej daj proč za investicije in potem pojdi po svojih opravkih in ne obratno, da greš najprej zapravljat in nato kar ostane, daš v investicije. Se pravi čist obraten pristop. Od takrat se tega zelo preprostega vendar močnega načela držim in mi je seveda nedvomno izboljšal moje finančno stanje.”

Grega Čufer, Ljubljana

“Izvrstna delavnica, odličen predavatelj, top informacije. Znanje, ki bi ga morali osvojiti že osnovnošolci. Vendar nikoli ni prepozno. Uporabno znanje, ki že prinaša rezultate.”

Tanja Puš, Ljubljana

“Udeležila sem se delavnice preprosto zaradi želje po znanju iz področja financ, ki je za vsakega človeka še kako nujno potrebno. Bila sem navdušena nad predavateljem in strokovnjakom Matjažem Štamulakom, ki je na tako preprost način razložil kako upravljati z denarjem in še marsikaj, ki ga vsak mesec zaslužimo. Tudi zame je bilo to področje znanstvena fantastika pa vendar je moj pogled na denar po tej delavnici dobil drugačno dimenzijo. Marsikdo med nami misli, da lahko varčujejo samo bogati oz. tisti, ki že imajo nekaj denarja. Prepričajte se, da temu le ni tako in si privoščite dodatno znanje, ki vam bo še kako koristilo in morda še vašim najbližjim. Meni je in še bo, zato hvala Matjaž, da deliš z nami svoje dragoceno znanje in nas ozaveščaš o dejstvih, ki so nam navadnim ljudem prikrite.”

Tina Puhovski

Predavatelj

Matjaž Štamulak

Matjaž je finančni svetovalec in podjetnik, z aktivnimi 16 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, predavanjih in odnosih z mediji.

Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Videli ste ga lahko predavati na fakultetah, šolah, agencijah, podjetjih, različnih kongresih, finančnih dogodkih in več Gospodarskih Zbornicah po Sloveniji.

16 let aktivnega udejstvovanja na področju financ so botrovala temu, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom.

Na svojih predavanjih pri slušateljih nemalokrat izzove »aha« efekt, je izjemen motivator, podkovan s strokovnimi znanji in dragocenimi praktičnimi izkušnjami.

Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.

Ker so rezultati njegovega svetovanja za stranko vedno pozitivni – ne le, da strankam pomaga do večje finančne pismenost, z dobrimi naložbenimi strategijami je marsikateremu posamezniku pomagal ohraniti in povečati njegovo obstoječe premoženje.

Njegov cilj je osveščanje posameznika na finančnem področju. Velik del svojega prostega časa nameni nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti. Matjaž je človek, ki so mu pomembne prave vrednote in se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj. Je tudi izjemen partner in čudovit očka, ki goji veliko strast do knjig, financ, finančnih instrumentov ter jadralskih doživetij!

Ne oklevajte in se nam pridružite!

Zaradi kvalitetnejšega izvajanja delavnice, je število mest omejeno! Investirajte v znanje, ki vam bo dokazano v prihodnosti prineslo ne le
več denarja in obilja, temveč predvsem miru, sreče in blagostanja!

Polna cena delavnice je 350€, vaša investicija v finančno svobodno prihodnost pa danes znaša samo

249€

Datum izvedbe je v pripravi

Ljubljana | ABC Hub, BTC City

KLIKNITE ZA PRIJAVO!

DDV (davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – Inštitut ni zavezanec za DDV!