MOJA POSLOVNA KNJIGA USPEHA

Butična delavnica, na kateri boste s pomočjo trenerja, ki vas bo vodil in usmerjal, jasno postavili svoje poslovne cilje in spoznali strategije za doseganje le-teh. Naučili se boste biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Uspeh in zadovoljstvo sta gibalo napredka ter razvoja. Vsem, ki si želite spremeniti svoje življenje na bolje, bo intenziven coaching proces pomagal spoznati sebe in vaše potenciale. Z metodami individualnega usmerjanja bomo napisali lastno knjigo uspeha.

Komu je delavnica namenjena?

 • Vsem, ki želite biti uspešni in zadovoljni s svojim življenjem
  Te delavnice se morate udeležiti vsi, ki želite imeti jasno postavljene cilje, poznati strategije za doseganje le-teh in biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Delavnica »Moja knjiga uspeha« je aktivni trening, na katerem boste spoznali:

 • Svoje temeljne vrednote in si na podlagi tega postavili jasne in smiselne cilje.

 • Kaj vas motivira in skladno s tem izpisali »roadmap« lastnega uspeha.

 • Lastna gibala, vaše prednosti in omejujoča prepričanja.

 • Zakaj ste v tem stanju, v katerem ste.

 • Ali ste preveč ali premalo obremenjeni s cilji?

 • Zakaj so nekateri ljudje uspešnejši od drugih in kako lahko tudi vi postanete uspešni.

 • Kaj je smisel življenja.

 • Kateri so vaši emocionalni sprožilci.

 • Katera so vaša omejujoča prepričanja in njihov namen.

 • Ali potrebujete pri doseganju ciljev podporo ali jih lahko dosežete sami?

Naučili se boste, kako:

 • kako si postavili jasne in smiselne cilje
  V življenju si je smiselno postaviti cilje, ki prihajajo iz nas, iz naših vrednot. Notranje cilje si postavljamo, ker zadovoljijo tudi nas same in so smiselni za vas. Na delavnici se boste naučili, kako jih konkretno določiti in definirati, pravilno predvideti, koliko časa bomo potrebovali, da jih dosežemo, in definirati do kdaj morajo biti doseženi. Pomembno je, da razvijemo pozitivno in jasno predstavo o cilju in to bo pomembna tema na delavnici!

 • kako opraviti notranjo inventuro
  Pomembno je vedeti, s katerimi resursi razpolagate na poti do vašega uspeha. Ali potrebujete še pomoč drugih oseb? Lahko preverite, ali ste jih tudi sami sposobni doseči ali potrebujete pomoč?

 • kako oblikovati lastno kolo življenja
  Kolo življenja je orodje, ki vam pomaga oceniti vaše dosedanje življenje in najti segment, v katerem so potrebne spremembe in razvoj. Z njim ocenimo, kako ste srečni in zadovoljni na vseh pomembnih področjih vašega življenja. Pomembno je, da znate ugotoviti svoje trenutno stanje in tega se boste na delavnici naučili.

 • kako uporabiti pravilne strategije in modele, ki vedno pripeljejo do uspeha
  Za uspeh potrebujemo vizijo, cilje in ukrepe, ki jih je treba izvajati, dobra organizacijo časa in strateško planiranje in dosledno uresničevanje načrta. Vse to zagotavlja rezultate. Za doseganje uspeha obstajajo preverjene strategije in modeli! Na delavnici vam jih bo Silvester Kmetič razkril iz prve roke!

 • kako optimalno sprejemati odločitve
  Včasih je težko sprejeti odločitve, vendar so te nujne. Pomembno je, da najprej sprejmemo najbolj pomembne. Najmanj rezultatov pa dobimo, če ne sprejmemo nobene odločitve in samo čakamo, da nas življenjski tok prosto pelje naprej – a to vedno ne pripelje do cilja. Tudi strategij in metod za sprejemanje pravilnih odločitev se boste naučili na tej celodnevni delavnici!

 • kako se strateško in učinkovito spoprijemati z neuspehi
  Neuspehi so del življenja. Pri spopadanju z neuspehi je pomembno, da se vprašate, kaj ste se iz njih naučili. Na delavnici se boste naučili, kako se učiti iz neuspehov in se izogibati ponavljanju napak.

 • kako kontrolirati svoje reakcije
  Reakcije običajno izvirajo iz vaših čustvenih stanj. Te so lahko pozitivne ali negativne. Ali smo realno ocenili pomembnost situacije? Ali bi danes lahko reagirali drugače?

 • kako spremeniti prepričanja, da vas bodo podpirala
  V preteklosti smo ponotranjili marsikatero danes omejujoče prepričanje. Nekdaj so imela pozitiven namen, danes pa nam ne služijo več. Z različnimi tehnikami lahko omejujoča prepričanje spremenimo o podpirajoča in to bo ena izmed glavnih tem delavnice! Stara, omejujoča prepričanja, se boste naučili zamenjati z novimi – tistimi, ki bodo podpirala vaš uspeh!

Delavnica »Moja knjiga uspeha« je popolnoma drugačna od ostalih seminarjev in treningov!

Vsak udeleženec posamezno piše svojo knjigo uspeha, coach pa ga vodi po poti. Vsak zase dela popolnoma individualno, se ukvarja sam s sabo in svojimi osebnimi in poslovnimi cilji. Dobili boste konkretne napotke.

Predavatelj

Silvester Kmetič

Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach, hipnoterapevt in podjetnik s 30 leti izkušenj. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Švici, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. Sam meni, da je lahko življenje zelo lepo in enostavno, če si ga znaš tako narediti. Pri svojem delu upošteva sodobne pristope iz psihologije in ekonomije in pomaga ljudem razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela. S svojo karizmo in načinom posredovanja znanja ter izkušenj vedno znova navduši občinstvo in obiskovalce njegovih delavnic. Do sedaj je Silvester pomagal številnim podjetnikom, športnikom, politikom, mladostnikom in preostalim posameznikom, ki so želeli doseči nadpovprečno uspešnost.

Datum in kraj dogodka

Datum:
datum in način izvajanja delavnice sta v pripravi

Čas trajanja:
od 9.00 do 18.00 ure

 

Pridružite se nam!

Smiselno življenje ima realistične in racionalne cilje, ki si jih postavimo sami, takšno življenje pušča sledi ter zadovolji lastne potrebe in pomeni osebno rast.

Verjamemo, da si to tudi vi sami zase najbolj želite, zato vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici. Prijeli vas bomo za roko in skupaj z vami hodili po poti uspeha, dokler ne pridete do cilja! Delavnica je butičnega formata, kar pomeni, da poteka v majhni skupini.

Čim prej si zagotovite svoje mesto na delavnici, saj so mesta omejena.

Redna cena: 249 €

Če imate kakršno koli vprašanje, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti [email protected].

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

DDV (davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – Inštitut ni zavezanec za DDV!