Delavnice, seminarji in drugi dogodki

Vaš prvi korak v neodvisnost

Kako doseči finančno neodvisnost?

Celodnevna delavnica

Pridobite praktične napotke in izkušnje, s katerimi boste lažje dosegli vašo finančno svobodo. Delavnico vodi izjemen strokovnjak s področja financ, Matjaž Štamulak, investicijski svetovalec in upravljalec premoženja.

Temelji telesne neodvisnosti

Celodnevna delavnica

Naučite se živeti kakovostno brez vsakodnevnih bolečin, napetosti, utrujenosti in dolgotrajnih omejujočih diet. Poleg tega vam bomo predstavili kratko vizualizacijsko tehniko, s katero boste bistveno hitreje prišli do izboljšanja področij, kot so prehrana, drža, postava, dihanje, šport.

Jay Shetty prihaja v Slovenijo!

Motivacijski dogodek

Najvplivnejši influencer vseh časov, Jay Shetty, vam bo predstavil svoj časovni stroj, ki vas bo popeljal od preteklosti do zlate prihodnosti.

Vse, kar morate vedeti o novogradnji ali prenovi

Celodnevna delavnica

Dileme pri odločanju so vedno velike. Olajšajte si jih z dobrimi informacijami in uporabnimi nasveti. Na delavnici boste pridobili praktične napotke in izkušnje, s katerimi boste lažje in bolj učinkovito zgradili ali obnovili hišo.

Moja knjiga uspeha

Celodnevna delavnica

S pomočjo trenerja, ki vas bo vodil in usmerjal, se boste naučili jasno postavili svoje cilje in spoznali strategije za doseganje le-teh. Naučili se boste biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Ko minute štejejo! Kako prepoznamo srčni infarkt?

Delavnica

Naučili vas bomo življenjsko pomembnih znanj in veščin za varno in učinkovito nudenje prve pomoči človeku, ki je v srčnem zastoju. Z obiskom delavnice boste dosegli suverenost v ključnih trenutkih, osvojili boste ključna uporabna znanja in veščine, ki lahko dobesedno rešijo življenje!