Delavnice, seminarji in drugi dogodki

Vaš prvi korak v neodvisnost

Prvi koraki do neodvisnosti

Celodnevni seminar

Na seminarju boste iz prve roke najboljših strokovnjakov v Sloveniji izvedeli, kako zgraditi svojo neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti!

Kako doseči finančno neodvisnost?

Celodnevna delavnica

Pridobite praktične napotke in izkušnje, s katerimi boste lažje dosegli vašo finančno svobodo. Delavnico vodi izjemen strokovnjak s področja financ, Matjaž Štamulak, investicijski svetovalec in upravljalec premoženja.

Temelji telesne neodvisnosti

Celodnevna delavnica

Naučite se živeti kakovostno brez vsakodnevnih bolečin, napetosti, utrujenosti in dolgotrajnih omejujočih diet. Poleg tega vam bomo predstavili kratko vizualizacijsko tehniko, s katero boste bistveno hitreje prišli do izboljšanja področij, kot so prehrana, drža, postava, dihanje, šport.

Vse, kar morate vedeti o novogradnji ali prenovi

Celodnevna delavnica

Dileme pri odločanju so vedno velike. Olajšajte si jih z dobrimi informacijami in uporabnimi nasveti. Na delavnici boste pridobili praktične napotke in izkušnje, s katerimi boste lažje in bolj učinkovito zgradili ali obnovili hišo.

Moja knjiga uspeha

Celodnevna delavnica

S pomočjo trenerja, ki vas bo vodil in usmerjal, se boste naučili jasno postavili svoje cilje in spoznali strategije za doseganje le-teh. Naučili se boste biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Moja samopodoba je moja odločitev

Delavnica

Prijavite se na celodnevno delavnico s Sašo Einsiedler, na kateri boste ugotavljali, kaj je tisto, kar je dobro za vas, kar vas podpira in testirali svoje ugotovitve.
Posvetili se boste mislim, ki ustvarjajo nova prepričanja in se naučili, kako z osredotočanjem na tukaj in zdaj kreiramo svojo prihodnost.