Delavnice, seminarji in drugi dogodki

Vaš prvi korak v neodvisnost

Svoboda je moja izbira!

Brezplačne 3-urne delavnice

Delavnice, na katerih boste s pomočjo petih strokovnjakov naredili svoje prve korake na poti do vaše miselne, telesne, energetske in finančne neodvisnosti!

Kako doseči finančno neodvisnost?

Celodnevna delavnica

Pridobite praktične napotke in izkušnje, s katerimi boste lažje dosegli vašo finančno svobodo. Delavnico vodi izjemen strokovnjak s področja financ, Matjaž Štamulak, investicijski svetovalec in upravljalec premoženja.

Moja knjiga uspeha

Celodnevna delavnica

S pomočjo trenerja, ki vas bo vodil in usmerjal, se boste naučili jasno postavili svoje cilje in spoznali strategije za doseganje le-teh. Naučili se boste biti ciljno usmerjeni, torej uspešni = zadovoljni s svojim življenjem!

Jay Shetty prihaja v Slovenijo!

Motivacijski dogodek

Najvplivnejši influencer vseh časov, Jay Shetty, vam bo predstavil svoj časovni stroj, ki vas bo popeljal od preteklosti do zlate prihodnosti.

Kamp odbojke na mivki

6-dnevne aktivne počitnice

Šole odbojke na mivki sester Fabjan in Inštitut za neodvisnost pripravljajo v letošnjem poletju edinstven dogodek, Kamp odbojke na mivki v Termah Čatež, kateri obsega tako športno kot življenjsko uporabno izobraževalno vsebino. Vse to bo podano z obilo zabave, kot se za počitnice tudi spodobi!