fbpx
Energetska neodvisnost2021-03-14T15:03:12+01:00

ENERGETSKA NEODVISNOST

Naš planet v prihodnosti ne bo več zdržal naporov, ki mu jih nalaga človek. Energetska samooskrba in pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov postajata pomembno poslanstvo modernega človeka.

Razvoj in napredek človeštva nas dobesedno silita k iskanju bolj »čiste« energije, ki na dolgi rok predstavlja edino rešitev za vsakega posameznika, družbo in naravo. Predvsem pa se osvestimo, da moramo poskrbeti tudi za planet, ki nam omogoča razvoj in življenje.

Na Inštitutu zato na enem mestu povezujemo strokovnjake, ki bodo z vami delili napotke in nasvete kako si izboljšati kakovost življenja, si zgraditi energijsko učinkovit dom, kako zmanjšati porabo energije, optimizirati stroške bivanja, si zagotoviti samooskrbo z energijo, poskrbeti zase, za naravo in zaživeti neodvisno!

energetska_logo

˝Prihodnost bo zelena ali pa je enostavno ne bo.˝

Bob Brown

Ekipa energetske neodvisnosti

Bojan Žnidaršič
Bojan Žnidaršič
Bojan je energetski svetovalec za gospodinjstva od leta 1994. V tem času je svetoval okrog 2400 gospodinjstvom, napisal preko 700 člankov, več kot 200 krat gostoval v TV in radijskih oddajah ter realiziral preko 150 predavanj.

Zadnje objave na blogu

Parcela in stavba

4. aprila, 2022|

Parcelo in stavbo lahko in moramo jemati kot dve plati istega kovanca ali dva dela ene celote. Dejstvo je, da je pri gradnji vedno prva parcela. Vabljeni k branju vsebine, ki vam bo razširila obzorja.

Izobraževanja

Spodaj boste našli razdeljene vsebine po segmentih in prepričani smo, da veliko koristnega znanja, še posebej, če se boste udeležili kakšne naše delavnice.

  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • Dodaj v košarico Podrobnosti
  • AKCIJA!
    Dodaj v košarico Podrobnosti

Title

Go to Top