FINANČNI PORTAL

Postanite finančno svobodni!

V času digitalnega razcveta smo z različnimi informacijami dobesedno bombardirani z vseh koncev in krajev. Izjemno popularne so informacije s področja financ, investiranja v različne trge. Nasvetov, pobud in ponudb mrgoli od vsepovsod. 

Vendar pa obstaja konkretna razlika med teorijo in prakso.

Velikokrat slišimo in dobimo informacijo, kaj in na kakšen način bi morali delati, a če tega ne izkoristimo in ne naredimo nič, potem se iz tega ne bo rodilo tudi nič dobrega. 

Namen portala je ravno to, da znanje implementiramo v prakso.

Da dobite informacije na enem mestu ter da imate podporo ter konstantno spodbudo, da se aktivno učite in s tem spremenite svoje znanje v uspešne finančne zgodbe!

Kaj je naročniški portal?

Portal je strokovna podpora pri samostojnem upravljanju finančnega premoženja. 

Kot naročnik boste dobili poglobljeno znanje in informacije o tem, kako lahko sami vzpostavite svoje lastne investicije in investirate uspešno tako na finančnih kot tudi na kripto trgih.

Imeli boste podporo in nasvete finančnih strokovnjakov glede osnovnih pravil investiranja, zakonitosti trga finančnih instrumentov, aktualnih trendov…

Postali boste član ekskluzivne Discord skupine, kjer poteka obojestranska komunikacija med člani portala in strokovnjaki iz področja financ.

Vsebina finančnega portala

V naročniškem portalu bodo strokovnjaki Inštituta za vas pripravljali vsebine, preglede in aktualnosti na finančnih in kripto trgih:

 • 1X MESEČNO SPLOŠEN PREGLED FINANČNIH IN KRIPTO TRGOV

  – Strokovnjaki bodo vsak mesec z vami v živo

  Skupaj bomo pregledali aktualno dogajanje, se sprehodili čez dogajanje, komentirali grafe, sentiment na trgu, predstavili vzorce na dejanskih primerih iz prakse.

 • 1 X MESEČNO POGLOBLJEN PREGLED DOGAJANJA NA FINANČNIH TRGIH 

  – Pasti & priložnosti

  Poleg podrobnega pregleda aktualnega dogajanja, bodo strokovnjaki z vami delili tudi trende v smislu ponecialnih pasti in priložnosti na delniških, obvezniških, nepremičninskih in ostalih finančnih trgih, kot se kažejo glede na vsakokrat aktualno stanje trga.

 • 1 X MESEČNO POGLOBLJEN PREGLED DOGAJANJA NA KRIPTO TRGIH

  – Pasti & priložnosti

  Kot verjetno veste se na kripto trgu skriva ogromno priložnosti. Zato bomo, poleg podrobnega pregleda trga, z vami delili ideje glede kripto projektov, tehnik vstopanja in izstopanja iz trga. Ker je kripto trg “idealen”, da se opečemo, vas bomo redno opozarjali na pasti, ki pretijo na nas.

 • 1 X MESEČNO JAVLJANJE, NAMENJENO VAŠIM VPRAŠANJEM IN DILEMAM

  – Odgovori na vaša vprašanja in pomoč pri implementaciji znanja v prakso

  Enkrat mesečno se bomo posvetili zgolj vašim dilemam in vam pomagali, da znanje spravite v prakso z dodatnimi pojasnili, predstavljenimi tudi na plastičnih primerih. Kajti saj veste, znanje je le potencialna moč, če ga ne spravimo v prakso, ne velja kaj dosti.

 • DODATNO ZNANJE IN VSEBINE

  – Članki, blog zapisi, video prispevki, zbirka tehničnega znanja…

  Poleg tedenskih srečanj v živo bodo strokovnjaki pomembne informacije delili tudi v obliki kratkih blog zapisov znotraj portala. Sproti bo nastajala tudi knjižnica, kjer vas bodo čakali video “tutoriali”, ki bodo v dodatno pomoč za uspešno investiranje.

 • UGLEDNI GOSTJE IZ SLOVENIJE IN TUJINE

  – Informacije, znanje iz različnih priznanih virov 

  Ustvarjalci vsebin bodo ekskluzivno za naročnike k sodelovanju povabili tudi ugledne in uspešne investitorje in analitike iz tujine, ki bodo delili svoje poglede, informacije, znanje in napotke!

financna_logo

“Če želite priti hitro pojdite sami, če želite priti daleč pojdite skupaj,”

pravi afriški pregovor. Zato nam je v veliko čast, da bomo lahko ljudem stali kot podpora na poti do velikih ciljev in finančne neodvisnosti!

Ustvarjalci vsebin

Matjaž Štamulak

Matjaž je finančni svetovalec in podjetnik, z aktivnimi 16 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, predavanjih in odnosih z mediji.

Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Videli ste ga lahko predavati na fakultetah, šolah, agencijah, podjetjih, različnih kongresih, finančnih dogodkih in več Gospodarskih Zbornicah po Sloveniji.

16 let aktivnega udejstvovanja na področju financ so botrovala temu, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom.

Na svojih predavanjih pri slušateljih nemalokrat izzove »aha« efekt, je izjemen motivator, podkovan s strokovnimi znanji in dragocenimi praktičnimi izkušnjami.

Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.

Ker so rezultati njegovega svetovanja za stranko vedno pozitivni – ne le, da strankam pomaga do večje finančne pismenost, z dobrimi splošnimi naložbenimi strategijami je marsikateremu posamezniku pomagal ohraniti in povečati njegovo obstoječe premoženje.

Njegov cilj je osveščanje posameznika na finančnem področju. Velik del svojega prostega časa nameni nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti. Matjaž je človek, ki so mu pomembne prave vrednote in se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj. Je tudi izjemen partner in čudovit očka, ki goji veliko strast do knjig, financ, finančnih instrumentov ter jadralskih doživetij!

Jernej Lukman

Jernej se z raziskovanjem delovanja in zgodovine finančnih trgov ukvarja že vse od leta 2005, svoje prve resne naložbene korake pa je naredil z najemanjem študentskih kreditov, s katerimi je po zlomu leta 2008 vložil sredstva v fizično srebro blizu najnižjih vrednosti. Močna rast plemenitih kovin med letoma 2008 in 2011 in dobiček, ki ga je ustvaril, je preusmeril v ustanovitev spletnega portala Insajder.si, preko katerega še danes osvešča svoje bralce glede delovanja finančnih trgov in aktualnih priložnosti.

Jernej od leta 2017 po uspešno opravljenem izpitu za borznega posrednika deluje kot samostojni upravljavec premoženja pri podjetju CM-Equity AG iz Muenchna, ki mu nudi vse zahtevane licence za gospodarjenje s finančnimi instrumenti strank in je notificirano za delovanje v Sloveniji preko Agencije za trg vrednostnih papirjev.

Je velik zagovornik transparentnosti in predvsem objektivnosti, ki je v finančnem svetu pogosto postavljena na stranski tir, saj je večina strokovnjakov v finančni industriji prisiljena promovirati svoje lastne produkte, četudi niso optimalni za vlagatelja.

Na njegovi knjižni polici lahko najdete več kot 300 knjig o zgodovini, psihologiji in finančnih trgih. Za svoj račun aktivno trguje že več kot desetletje, kar predstavlja del njegovega mesečnega prihodka.

Jernejeve stranke niso samo stranke, temveč poslovni partnerji, s katerimi uresničuje dolgoročne poslovne cilje.

Jernej

Jernej Drobež

Jernej je blockchain entuziast, investitor in poznavalec kripto trgov.

V svet kriptovalut je vstopil leta 2016 z majhno investicijo v takrat še malo znane kriptovalute in ob
skokoviti rasti hitro realiziral dobičke ter jih reinvestiral v druge projekte s področja blockchaina.

V poplavi ICO in mining projektov je na lastni koži izkusil tudi velike izgube iz investicij, ki so se na koncu
izkazale za piramidne sheme in finančne goljufije. V želji, da se na poti investiranja ne bi več znašel na
tankem ledu, se je začel intenzivno izobraževati pri mednarodnih avtoritetah s področja blockchaina,
kibernetske varnosti, investiranja in trgovanja kriptovalut ter pri vodilnih analitikih kriptovalut.

Verjame, da je finančna pismenost na področju kriptovalut temeljni kamen prihodnosti, zato se je leta
2019 pridružil ekipi Inštituta za neodvisnost, kjer pomaga ljudem pri razumevanje pravilne miselne
naravnosti pri investiranju v kriptovalute in na unikaten način predstavlja delovanje možganskih
procesov in tehnik za boljše obvladovanje čustev pri investiranju in trgovanju.

Široko znanje s področja kibernetske varnosti in tehnične analize kriptovalut z veseljem predaja vsem, ki želijo v svet kriptovalut
vstopati dobro opremljeni s tehničnimi veščinami in miselnostjo za uspeh na kriptotrgih.

Špela Dugar

Špela Dugar

Matematičarka, ki sta ji statistična analiza podatkov in modeliranje v veselje.

Špela se je z delovanjem in raziskovanjem finančnih trgov prvič srečala skozi študij Finančne matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko. Svoje prve prihranke je vložila v času pisanja diplomske naloge z naslovom Modeliranje borznega balončka (Bitcoin), kjer je s pomočjo matematičnih modelov poskušala slediti gibanju cene kripto valute Bitcoina in pravilno napovedala pok nekaj dni pred realizacijo.

Po uspešnem magisteriju iz Kvantitativnih financ in aktuarstva, prejema Prešernove nagrade za magistrsko delo ter povabilo v združenje Beta Gamma Sigma kot potrdilo za dosego vrhunskih študijskih rezultatov, danes dela kot samostojni aktuar na oddelku za strateške analize in razvoj premoženjskih zavarovanj. Je tudi pridružena članica Slovenskega aktuarskega društva. Z vlaganjem prvih prihrankov v kripto valute je pričela leta 2017, kasneje pa je svoja sredstva razpršila tudi med ostale naložbene razrede. Znanje o financah si je tekom študija širila še s pomočjo knjig in spremljanja različnih seminarjev glede osebnih financ.

financna_logo

“Ni pomembno ali imate prav ali se motite,

ampak koliko denarja zaslužite, ko imate prav in koliko ga izgubite, ko se motite.”

George Soros

Kako portal deluje?

 • Vsak četrtek od 20.00 do 21.30 ure smo z vami V ŽIVO.

Vsak član portala takoj po nakupu dobi dostop do vsebin na naši spletni strani.

S prijavo vam bodo dostopni posnetki prejšnjih javljanj v živo, vsebine, članki, zapisi, video tutoriali in dostop do zaprte Discord skupine.

Ne oklevajte in se nam pridružite!

Investicija za portal, ki ga izvajajo tako izkušeni strokovnjaki, in vas bo usmerjal do finančne svobode bi lahko znašala tudi preko 4000€.

Ker pa si na Inštitutu prizadevamo za finančno svobodo in dostop do neodvisnih informacij za čim širi krog ljudi, smo za vas pripravili posebno ugodno ponudbo:

 Letna naročnina portala znaša: 

1064€ + DDV

KLIKNITE ZA PRIJAVO!

V primeru kakršnihkoli vprašanj, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti [email protected].

Komu JE finančni portal namenjen?

 • Vsem, ki  imate nekaj znanja o investiranju, razmišljate o investiranju ali že investirate in bi radi preprečili napake ter izgube, ki se vam lahko pripetijo.

 • Vsem, ki si želite spraviti znanje iz preteklih delavnic, video javljanj, člankov v prakso ob pomoči neodvisnih strokovnjakov.

 • Vsem, ki si želite doseči še boljše donose, se zaščiti pred inflacijo in se naučiti kako razmišljajo in investirajo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami.

Komu finančni portal NI namenjen?

 • Tistim, ki želijo na hitro obogateti in iščejo “get rich quick” priložnosti in tistim, ki se ne želijo učiti in napredovati na področju finančnega znanja.

 • Tistim, ki ne želijo razmišljati s svojo glavo, temveč želijo biti odvisni od navodil “finančnih gurujev” na spletu.

 • Tistim, ki želijo konkretna navodila glede nakupa konkretnih finančnih instrumentov – v tem oziru vas prosimo, da si preberete tudi izjavo na dnu strani, ki pojasnjuje, da finančni portal podaja informacije zgolj v smislu finančnega svetovanja, ki posameznikom omogočijo lastno odločitev glede konkretnega investiranja, ne pa že usmerjeno svetovanje posameznikom, ob upoštevanju njihove konkretne situacije, glede investiranja v točno določene finančne instrumente.

Mnenja o naših vsebinah na temo financ

Pričakoval sem realne odgovore brez obljub “Kaj bi bilo, če bi bilo”. To sem dobil in še več. Najbolj se me je dotaknilo pomen psihične stabilnosti! Neverjetno nisem pričakoval takšnega pomena psihične stabilnosti! Eden bolj poglavitnih stvari zakaj sem se prijavil na seminar.

Aleks, 29 let, podjetnik

Odlična predavanja – vsebina, odlični predavatelji. Pohvale! Celosten pogled na tematiko in področje, ne le kripto temveč na investiranje. To znanje priporočam vsem in zlasti mladim, dijakom, študentom.

Irena, arhitektka in podjetnica

Dobil sem veliko znanja o kripto valutah. Od tega kako začeti pa vse do tehnične analize. Dogodek je vrhunski in ga priporočam prav vsakemu.

Jan Redek, 20 let, študent

Najbolj mi je bilo všeč, da je bil seminar celovit, od predstavitve same tehnologije, načinov vstopa na trg, analize različnih projektov, tveganja in priložnosti z različnih vidikov, podkrepljeno z različnimi plastičnimi analizami in primeri.

Manja

Sam sem se udeležil že kar nekaj plačljivih seminarjev za veliko večjo ceno. Na tem seminarju pa sem dobil veliko več znanja za bogatelo, kot se je izrazil zadnjič vaš predavatelj.

Zoran, 67, upokojenec

Konkretni primeri predavateljev in to, da če imamo kakšno vprašanje, da se lahko obrnemo na vas. Res POHVALNO!!! Na vsak vaš dogodek pa naj bo to brezplačen ali plačljiv mi ni nikoli bilo škoda mojega časa niti denarja katerega investiram. HVALA KER STE.

Teja Senčur

Pričakoval sem pestro in izbrano vsebino o trgovanju, zakonitostih trgov, varnosti in psihološki pripravi, ter finančnih osnovah. Dobil sem vse zgoraj našteto in še več. Res ste super ekipa z super poslanstvom.

Blaž, 30 let

Dan, poln novega znanja s strani neodvisnih strokovnjakov. Všeč mi je, kako ste vedno znova in usklajeno čez cel seminar poudarjali pomembnost razpršenosti portfelja in redni kontroli alokacij investiranih sredstev. Pa seveda ne podleganju čustvom :) Kako pomembna je finančna pismenost in obvladovanje lastnih sredstev, pa se o tem ničesar nismo učili v šoli. Hvaležna za tovrstne seminarje, good job!

Katra

Pričakoval sem veliko novega znanja, a ga dobil še več od pričakovanj :) Preprosta in enostavna razlaga predavateljev. Vsak predavatelj je svoje področje predstavil strokovno in zelo praktično.

Žiga Prodnik

Kako izgledajo naše vsebine

Ne oklevajte in se nam pridružite!

Investicija za portal, ki ga izvajajo tako izkušeni strokovnjaki, in vas bo usmerjal do finančne svobode bi lahko znašala tudi preko 4000€.

Ker pa si na Inštitutu prizadevamo za finančno svobodo in dostop do neodvisnih informacij za čim širi krog ljudi, smo za vas pripravili posebno ugodno ponudbo:

 Letna naročnina portala znaša: 

1064€ + DDV

KLIKNITE ZA PRIJAVO!

V primeru kakršnihkoli vprašanj, nas lahko kontaktirate po elektronski pošti [email protected].

DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Online portal, kot tudi vse informacije, ki jih bodo naši strokovnjaki delili z vami preko oziroma na podlagi portala, ne predstavljajo investicijskega svetovanja ali predlogov za nakup finančnih instrumentov. Trgovanje s finančnimi instrumenti, izvedenimi finančnimi instrumenti in kriptovalutami vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube vloženega denarja. Izvedeni finančni instrumenti in kriptovalute niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevkov ne predstavlja priporočil, predlogov, nasvetov ali ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov in kriptovalut, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov ali kriptovalut, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah ter dogajanjih na kapitalskih in kripto trgih – zgolj v izobraževalne namene. Za nasvet glede konkretnega načrta investiranja v finančne instrumente so vam na voljo specializirane institucije, ki bodo lahko pripravile konkreten predlog za vas, ob upoštevanju vseh vaših osebnih okoliščin, finančnega stanja, nagnjenosti k tveganjem in podobno. Pretekla donosnost finančnih instrumentov in kriptovalut ni pokazatelj ali garancija za donose v prihodnosti. Inštitut za neodvisnost Ljubljana ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe. Inštitut za neodvisnost Ljubljana kot tudi posamezni strokovnjaki, ki bodo podajali informacije preko oziroma na podlagi portala, ne prevzema oziroma ne prevzemajo nobene odgovornosti za morebitno, neposredno ali posredno, škodo, ki jo lahko uporabniki portala utrpijo ob investiranju v konkretne finančne instrumente oziroma katerem koli finančnem investiranju oziroma finančni odločitvi, ob uporabi informacij, pridobljenih na oziroma preko tega portala. V primeru, da se na portalu oziroma preko portala objavijo povezave do drugih spletne strani ali vsebin, Inštitut za neodvisnost Ljubljana kot tudi posamezni strokovnjaki, ki bodo podajali informacije preko oziroma na podlagi portala, ne prevzemajo nobene odgovornosti za informacije podane na takih zunanjih spletnih straneh oziroma s strani tretjih oseb.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA  in VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV