Brezplačni webinar:

Finančni reset – Bodite na pravi strani

Ponedeljek, 6. junij ob 19.30 uri

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec:

Ste se v trenutni nenavadni in ˝čudni˝ situaciji na svetu kdaj vprašali, zakaj je tako, kot je?
Poznate realno ozadje v našem finančnem sistemu? Zakaj sploh uporabljamo denar? So gospodarske krize in inflacija zgolj nenadni dogodki ali so v resnici del sistema? Kaj so centralne banke in kakšna bo reforma trenutnega monetarnega sistema na svetu?

In najpomembnejše vprašanje: Kako bo vse to, kar se danes dogaja, vplivalo name, na moje premoženje, prihodke in stroške?

Živimo namreč v zgodovinsko zelo pomembnem obdobju, ko se končuje prevlada določenih načinov vodenja svetovnih financ in smo tik pred reformo finančnega sistema.

Še pred tem bomo najverjetneje zakorakali v neke vrste ˝krizo˝, ki se bo dotaknila prav vsakega izmed nas. Ne le stagnirajoča gospodarska rast, predvsem visoka inflacija zna biti glavna skrb prav vsakega investitorja in še posebej varčevalca.

Negotova prihodnost na področju ekonomije, energetike ter našega okolja nas že danes postavlja pred dejstvo, da smo na začetku izjemno pomembnih sprememb in velikega preobrata v načinu življenja, kot ga poznamo danes.

Vsaka kriza zaseje seme priložnosti in tudi tokrat ne bo nič drugače. Za vse tiste, seveda, ki bodo ustrezno pripravljeni!

Zato za vas pripravljamo poseben webinar, na katerem bomo trije predavatelji spregovorili o tem, na kakšnem razpotju je trenutno finančni sistem in kakšne bodo posledice predvidenega ˝resetiranja˝ sistema. Kakšne so mogoče pasti in seveda – kje vidimo potencialne rešitve za ohranitev kupne moči denarja in zaščito premoženja.

Trije finančni strokovnjaki: Špela Dugar, Jernej Lukman in Matjaž Štamulak vas vabimo v našo družbo v ponedeljek, 6. junija ob 19.30 uri zvečer, kjer bomo z vami spregovorili o daleč najbolj pomembni tematiki, kateri morate v tem trenutku posvetiti vso vašo pozornost!

Vabljeni v našo družbo!

Če se webinarja ne boste uspeli udeležiti v živo, vam bo na voljo tudi posnetek!

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec: