Imate svojo jutranjo rutino?

Leta 2014 sem nekaj mesecev preživela v Indiji. Tam sem poleg nove kulture in poznanstev, dela v nevladni organizaciji, odkrivanja življenja v več milijonskem mestu, ki ima različne obraze, odkrila tudi svojo jutranjo rutino, ki jo v videu delim z vami.

Že 6 let je moja stalnica meditacija. Zaradi nje je moje življenje bolj radostno, začetki dneva pa bolj umirjeni in optimistični. Poleg tega mi meditacija pomaga, da imam več energije, več motivacije in osredotočenosti, opominja me kdo sem, ko se ne identificiram s svojimi mislimi ali telesom.

V posnetku delim z vami, kaj naredim takoj, ko vstanem:

  • najprej spijem zeleni čaj z limono (blagodejno vpliva na naše telo saj pomaga pri razstrupljanju telesa),
  • nato razgibam vse sklepe od glave do pet, zato da energija v telesu steče,
  • nato 15 minut meditiram,
  • nato si postavim vprašanja, ki so moje vodilo skozi dan (vprašanja namreč odpirajo možnosti in na nezavedni ravni spodbujajo, da dobimo odgovore),
  • zaključim s hvaležnostjo za vse, kar imam (šele takrat, ko smo hvaležni za vse kar imamo, lahko kreiramo nove realnosti).

Vabim vas, da prisluhnete videu in morda sami preizkusite naslednjih 30 dni, vsako jutro 15 min posvetiti meditaciji.

Zaradi nje tudi lažje najdemo odgovore v svojem življenju, se držimo zastavljenih ciljev ali obljub, ki smo jih postavili sami sebi ali drugim.

Vaše življenje se ne bo čez noč spremenilo, če uvedete jutranjo rutino. Lahko pa vam zagotovim, da bo čez čas postalo bolj kvalitetno in izpolnjujoče.

Tjaša Strle, ekspertinja za osebne meje in komunikacijo

Kdo si ne želi na enem mestu priti do celostnih rešitev za kvalitetnejše življenje?
Vedno bolj se zavedamo, da je naše življenje odvisno od nas samih.
Naredi nekaj zase. Prijavi se na online interaktivni seminar.

Strokovnjake smo zbrali na enem mestu, da podelijo praktično znanje, ki ga potrebujemo čisto vsi.
Česar ne učijo v šoli, učimo mi!

VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >

Prvi koraki do neodvisnosti

Zgradite svojo neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti s pomočjo vrhunskih strokovnjakov!

Online seminar Prvi koraki do neodvisnosti, ki prinaša dragoceno znanje s področja financ, miselnosti, zdravja in energetike. Na enem mestu smo zbrali strokovnjake, ki delijo uporabno in koristno znanje, ki ga za napredek in svobodo potrebujemo vsi. Projekt je izjemno dobro pripravljen in vsebuje naravnost fantastične vsebine, ki vam bodo zagotovo pomagale pri razumevanju pomembnosti ravnovesja.

Zadovoljivo obvladovanje financ, dobra samopodoba, skrb za svoje telo, izpolnjujoči odnosi in zadovoljivo bivanje so recept za notranji mir.

VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >