Vizija in poslanstvo Inštituta

Vizija

Radi bi živeli v svetu, v katerem neodvisni, svobodni in samozavestni posamezniki v zdravem, moralnem in duhovnem okolju uspešno in s posebnim čutom do sočloveka in narave uresničujejo svoje poslanstvo.

Poslanstvo

Izobraževanje ter osveščanje posameznikov o pomembnosti izgradnje in vzdrževanja neodvisnosti na štirih ključnih področjih človekovega življenja – miselnosti, financ, energije in zdravja. Inštitut si prizadeva za krepitev materialne, energetske, psihološke in biološke podlage za samozavestne, zadovoljne in uspešne posameznike, ki so povezani s soljudmi in naravo.

Naše vrednote:

NEODVISNOST, INTEGRITETA, SODELOVANJE, ODGOVORNOST, ZNANJE, NAPREDEK, ZDRAVJE

O inštitutu

Glavni cilj inštituta za neodvisnost je povezati pomembne vidike življenja (miselnost, finance, energijo in zdravje) v eno celoto in na enem mestu.

Z inštitutom informiramo, izobražujemo in spodbujamo ljudi o pomembnosti teh področij v našem življenju, če želimo skupaj živeti vsestransko boljšo prihodnost.

S preverjeno strokovno pomočjo inštitut s svojim delovanjem zagotovlja dostop do najboljših vsebin in prispeva k nujni spremembi družbe, ki bo ponujala 21. stoletju prilagojene rešitve.

Ekipa

Matjaž Štamulak
Matjaž ŠtamulakUstanovitelj in direktor
Investicijski svetovalec in finančnik, filozof z občutkom za ljudi, okolje in družbo, zaprisežen jadralec in bralec knjig ter srečen očka!
Denis Bornšek
Denis BornšekUstanovitelj in direktor
Vizionar in motivator ter povezovalec strokovnjakov in ekipe Inštituta za neodvisnost.
Nataša Horvatič
Nataša HorvatičSoustanoviteljica, trženje
Strastna radijka, oglaševalska navdušenka, sinhronizatorka ter zaprisežena vrtnarka, zaljubljena v naravo in vse zeleno.
Žiga Goltes
Žiga GoltesSoustanovitelj, izvršni direktor
Mož besede in človek akcije. Strokovnjak na področju metode individualnega usmerjanja, osebnostne rasti in trženja.
Tadej Bevc
Tadej BevcSpletni marketing, trženje
Strokovnjak za spletni marketing in zasnovo celovitih marketinških sistemov na spletu.
Saša Einsiedler
Saša EinsiedlerMentorica in coachinja
Saša je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach.
Silvester Kmetič
Silvester KmetičPoslovni trener in svetovalec, transolucijski coach
Silvester Kmetič, transsolucijski in NLP coach, poslovni trener, podjetnik z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju direktne prodaje, solastnik mednarodnega izobraževalnega podjetja KHD Group Slovenija in promotor miselne neodvisnosti.
Sabina Blumauer
Sabina BlumauerSvetovalka, učiteljica Gokhale metode
Biologinja, plesalka in učiteljica plesa, ki jo navdušujejo nova znanja, raziskovanje življenja in soustvarjanje. V inštitutu pokriva področje dobre telesne drže in zdravega gibanja.
Simona Fabjan
Simona FabjanPrehranska svetovalka
Nekdanja profesionalna odbojkarica na mivki in diplomirana inženirka živilstva in prehrane. V inštitutu deluje kot prehranska svetovalka za telesno neodvisnost.
dr. Katja Rebolj
dr. Katja ReboljSvetovalka
Strokovnjakinja za divje rastline in jedilno cvetje. Vodi lastno podjetje z blagovno znamko Rožma.
Bojan Žnidaršič
Bojan ŽnidaršičEnergetski svetovalec
Bojan je energetski svetovalec za gospodinjstva od leta 1994. V tem času je svetoval okrog 2400 gospodinjstvom, napisal preko 700 člankov, več kot 200 krat gostoval v TV in radijskih oddajah ter realiziral preko 150 predavanj.
Brigita Langerholc
Brigita LangerholcŠportna in motivacijska trenerka ter trenerka joge
Športna in motivacijska trenerka ter trenerka joge, nekdanja profesionalna atletinja in olimpijka, osebna coachinja in učiteljica dihalnih tehnik.
Jernej Lukman
Jernej LukmanUpravljalec premoženja
Jernej Lukman je portfeljski vodja pri CM-Equity AG s sedežem v Münchnu in ustanovitelj slovenskega spletnega portala Insajder.si.
Maja Križnar
Maja KrižnarPisateljica in učiteljica
Maja Križnar je pisateljica in certificirana učiteljica meditacije. Poleg tega je ustanoviteljica MičneCvetlične.
Tjaša Strle
Tjaša StrleEkspertinja za osebne meje in komunikacijo ter skrbnica zaposlenih
Tjaša Strle je diplomirana komunikologinja, ki že več kot 10 let uri svoje komunikacijske sposobnosti ter predaja znanje uspešne in efektivne komunikacije.