INVESTIRANJE V KRIPTOVALUTE

Zagotovite si spletni tečaj, kjer se boste naučili, kako varno in uspešno investirati v kriptovalute!

Komu je spletni tečaj namenjen?

 • Začetnikom, ki se šele spogledujete s kriptovalutami.
  Seminar vam bo dal konkretne napotke in znanje, ki ga potrebujete za uspešno in varno investiranje.

 • Vsem, ki želite še poglobiti znanje o kriptovalutah
  Svoje investiranje boste lahko dvignili še na višji nivo. Spoznali boste, v katere kriptovalute investirati, kakšne strategije ubrati in kako trgujejo uspešni trajderji.

Glavne teme na spletnem tečaju:

 • So kriptovalute še vedno priložnost ali je trg že v balonu in smo prepozni?

 • Najpogostejše napake in tveganja pri investicijah v kriptovalute.

 • 15 praktičnih nasvetov trgovanja s kriptovalutami.

 • Davčna obravnava in prihod regulacije – se moramo česa bati?

 • 10 top projektov, ki obetajo fantastično prihodnost.

 • Katere kriptovalute kupiti danes in katere kripto valute imajo najlepšo prihodnost?

Česa se boste na spletnem tečaju naučili?

 • Kako danes stoji trg kriptovalut in kakšen je njegov potencial?

 • Kako odpreti račun na borzah in kako varno prenašati sredstva med računi.

 • Kako varno in enostavno investirati v trg kriptovalut?

 • Kako investirati kot uspešen ˝crypto – trader˝?

 • Pasti in prednosti investiranja v ICO-je.

 • Kako izkoristiti prihod blockchain tehnologije v javni in zasebni sektor?

Predavatelji

Matjaž Štamulak

Neodvisni finančni svetovalec; eden izmed prvih finančnikov, ki je leta 2014 s predavanji in članki opozoril na Bitcoin in kriptovalute; TEDx govorec, avtor strokovnih člankov in predavatelj.

Peter Merc

Dr. Peter Merc

Peter Merc je izkušen startup pravnik, ki je osredotočen v industrije Fintech, Blockchain, e-Sport in spletne trgovine ter ustanovitelj podjetja Lemur Legal. Na dogodku nam bo predstavil kaj je novega na področju zakonodajnega okvira glede kriptovalut.

Denis Bornšek

Vizionar in motivator ter povezovalec strokovnjakov in ekipe Inštituta za neodvisnost.

Jernej Lukman

Jernej je upravljavec premoženja,  z raziskovanjem delovanja in zgodovine finančnih trgov pa se ukvarja že vse od leta 2005

Nenad Stankovic

Nenad Stanković

Skrbnik ključnih strank pri trgovalni platformi Optimtrader. Uspešen vlagatelj ter strokovnjak s področja investiranja. Govoril bo o osnovah tehnične analize pri trgovanju s kriptovalutami.

Silvester Kmetič

Transsolucijski in NLP coach, poslovni trener, podjetnik z več kot 20-letnimi izkušnjami. Na dogodku bo predstavil pomembnost mentalne stabilnosti pri investiranju ter z vajo ponazoril kontrolo vaših čustev za bolj uspešno investiranje!

Jernej

Jernej Drobež, dr. med

Blockchain entuziast, investitor in poznavalec kripto trgov. Predstavil bo osnove varnih nakupov kriptovalut, njihove hrambe in opravljanje transakcij s kriptovalutami ter podal ključne napotke za uspešno investiranje v kriptovalute in trgovanje z njimi.

Žiga Goltes

Moderator in tehnični vodja dogodka.

Pridružite se nam!

Vse potrebne informacije, izkušnje in znanje več strokovnjakov s področja investiranja v kripovalute in

blockchain tehnologije – na enem mestu!

Cena tečaja:

220€

BONUS: Vsem udeležencem tečaja ob nakupu brezplačno pripada tudi ekskluzivni Q&A v živo z Matjažem Štamulakom in dr. Jernejem Drobežem. Datum bo objavljen naknadno.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

22% DDV (davek na dodano vrednost) je že vključen v ceni.

Online tečaj vsebuje posnetke našega seminarja iz januarja 2021.

Opomba: Dostop do tečaja vam bo na voljo v 48 urah od nakupa in vam bo ostal za vedno, tako da si boste lahko vsebine pogledali večkrat in kadar vam bo ustrezalo.

Vas zanima kako izgledajo naši dogodki?

Poglejte si kratek utrinek!

Opozorilo: posnetek je iz seminarja, ki smo ga organizirali januarja 2018. Veliko strank nam je večkrat pisalo, kako hvaležni so za informacije in koliko skrbi ter izgub smo jim prihranili, ker smo jim v pravem času dali prave neodvisne informacije.

Mnenja o tečaju

Pričakoval sem realne odgovore brez obljub “Kaj bi bilo, če bi bilo”. To sem dobil in še več. Najbolj se me je dotaknilo pomen psihične stabilnosti! Neverjetno nisem pričakoval takšnega pomena psihične stabilnosti! Eden bolj poglavitnih stvari zakaj sem se prijavil na seminar.

Aleks, 29 let, podjetnik

Odlična predavanja – vsebina, odlični predavatelji. Pohvale! Celosten pogled na tematiko in področje, ne le kripto temveč na investiranje. To znanje priporočam vsem in zlasti mladim, dijakom, študentom.

Irena, arhitektka in podjetnica

Dobil sem veliko znanja o kripto valutah. Od tega kako začeti pa vse do tehnične analize. Dogodek je vrhunski in ga priporočam prav vsakemu.

Jan Redek, 20 let, študent

Najbolj mi je bilo všeč, da je bil seminar celovit, od predstavitve same tehnologije, načinov vstopa na trg, analize različnih projektov, tveganja in priložnosti z različnih vidikov, podkrepljeno z različnimi plastičnimi analizami in primeri.

Manja

Sam sem se udeležil že kar nekaj plačljivih seminarjev za veliko večjo ceno. Na tem seminarju pa sem dobil veliko več znanja za bogatelo, kot se je izrazil zadnjič vaš predavatelj.

Zoran, 67, upokojenec

Konkretni primeri predavateljev in to, da če imamo kakšno vprašanje, da se lahko obrnemo na vas. Res POHVALNO!!! Na vsak vaš dogodek pa naj bo to brezplačen ali plačljiv mi ni nikoli bilo škoda mojega časa niti denarja katerega investiram. HVALA KER STE.

Teja Senčur

Pričakoval sem pestro in izbrano vsebino o trgovanju, zakonitostih trgov, varnosti in psihološki pripravi, ter finančnih osnovah. Dobil sem vse zgoraj našteto in še več. Res ste super ekipa z super poslanstvom.

Blaž, 30 let

Dan, poln novega znanja s strani neodvisnih strokovnjakov. Všeč mi je, kako ste vedno znova in usklajeno čez cel seminar poudarjali pomembnost razpršenosti portfelja in redni kontroli alokacij investiranih sredstev. Pa seveda ne podleganju čustvom :) Kako pomembna je finančna pismenost in obvladovanje lastnih sredstev, pa se o tem ničesar nismo učili v šoli. Hvaležna za tovrstne seminarje, good job!

Katra

Pričakoval sem veliko novega znanja, a ga dobil še več od pričakovanj :) Preprosta in enostavna razlaga predavateljev. Vsak predavatelj je svoje področje predstavil strokovno in zelo praktično.

Žiga Prodnik

Jasno in zelo poučno zame kot začetnika v vseh pogledih. Sem zelo vesel, da sem se prijavil na ta dogodek.

Ljubo

 Zagotovite si dostop o informacij kako varno in uspešno investirati v kriptovalute – ZDAJ!

Pravijo, da ima vsak človek vsaj enkrat v življenju možnost sodelovati v finančni revoluciji in

iz nje oditi kot nesporen zmagovalec – če se le pravilno pozicionira!

Za vas so lahko ta revolucija KRIPTOVALUTE! Boste vzeli svoj kos pogače?

Vaša investicija znaša:

220€

BONUS: Vsem udeležencem tečaja ob nakupu brezplačno pripada tudi ekskluzivni Q&A v živo z Matjažem Štamulakom in dr. Jernejem Drobežem. Datum bo objavljen naknadno.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

22% DDV (davek na dodano vrednost) je že vključen v ceni.

Online tečaj vsebuje posnetke našega seminarja iz januarja 2021.

Opomba: Dostop do tečaja vam bo na voljo v 48 urah od nakupa in vam bo ostal za vedno, tako da si boste lahko vsebine pogledali večkrat in kadar vam bo ustrezalo.