INVESTIRANJE V KRIPTOVALUTE

Zagotovite si dostop do vrhunskih video-vsebin, iz katerih se boste od različnih strokovnjakov s področja financ, investiranja, kriptovalut in blockchain tehnologije korak za korakom naučili, kako varno in uspešno investirati v kriptovalute!

Pravijo, da ima vsak človek vsaj enkrat v življenju možnost sodelovati v finančni revoluciji in iz nje oditi kot nesporen zmagovalec – če se le pravilno pozicionira! Za vas so ta revolucija vsekakor KRIPTOVALUTE! Boste vzeli svoj kos pogače?

Komu so vsebine v teh posnetkih namenjene?

 • Vsem začetnikom, ki se šele spogledujete s kriptovalutami
  Če še ne investirate v kriptovalute, bi pa želeli, so vsebine v teh posnetkih seminarja idealna možnost, da od strokovnjakov izveste vse, kar morate vedeti o investiranju v ta izjemno zanimiv trg in se tako izognete začetniškim napakam, ki jih boste zagotovo delali in vas bodo stale ogromno denarja, če se boste učili sami!

 • Vsem, ki že investirate v kriptovalute
  Morda že investirate, a bi želeli boljše rezultate? V posnetkih boste dobili neprecenljive informacije iz prve roke s strani različnih strokovnjakov. Če vas zanima, v katere kriptovalute investirati, kakšne strategije ubrati in kako trgujejo uspešni trajderji, potem si morate zagotoviti dostop do teh vsebin!

Katere vsebine so vam na voljo?

kriptovalute-seminar

1. VIDEO-SERIJA

5 korakov do svoje prve kriptovalute

Videoserija, v kateri se boste preko video prikazov na realnih primerih iz prakse naučili:

 • Katero borzo izbrati? Kako se registrirati? Kako izbrati vstopno valuto – ali opraviti transfer v € ali v kripto? Kako pogledati katera borza podpira določene kriptovalute?

 • Kako urediti varnost na računu na kripto borzi? Kako si urediti in poskrbeti za dvojno varnost? Na katere stvari je potrebno paziti pri izbiri borze, da ne pride do kraje osebnih podatkov in gesel? Kako se ustrezno zaščititi?

 • Kako opraviti prvi nakup kritpo valute? Na kaj je potrebno biti posebej pozoren? Kako pregledati provizije in ustrezno investirati? Praktični prikaz nakupa kripto kovancev.

 • Kako prenašati svoje kriptovalute na svojo kripto denarnico? Katere denarnice obstajajo in v čem se razlikujejo? Zakaj je hardware wallet daleč najboljša izbira in kako ga uporabljati?

 • Kako varno prenašati kriptovalute med računi? Na kaj morate biti posebej pozorni?

2. POSNETKI CELODNEVNEGA SEMINARJA

Naučite se investiranja v kriptovalute

Posnetki celodnevnega seminarja so smiselna nadgradnja znanja in informacij, ki jih boste prejeli v posnetkih webinarjev.
Iz vsebin, ki vas čakajo v obliki video-posnetkov seminarja, se boste od različnih strokovnjakov s področja financ, investiranja, kriptovalut in blockchain tehnologije korak za korakom naučili, kako varno in uspešno investirati v kriptovalute!

Iz posnetkov se boste naučili:

 • Kako danes stoji trg kriptovalut, kakšen je njegov potencial in kako varno ter enostavno investirati v ta trg?

 • Na katere napake paziti, kako se jim izogniti in v katere kriptovalute investirati?

 • Kako ločiti zmagovalce od poražencev in kako investirati kot uspešen ˝crypto – trader˝?

 • Kako se pripraviti na prihajajočo davčno obravnavo in regulacijo trga kriptovalut? Se moramo česa bati?

 • Kako izkoristiti prihod blockchain tehnologije v javni in zasebni sektor?

 • 15 praktičnih nasvetov trgovanja s kripto valutami

 • Kako izbrati potencialno uspešne projekte v kripto svetu?

 • Povezava delniškega in kripto sveta s projekti na reguliranih trgih

Od koga se boste učili?

Matjaž Štamulak

Investicijski svetovalec in upravljalec premoženja; eden izmed prvih finančnikov, ki je leta 2014 s predavanji in članki opozoril na Bitcoin in kriptovalute; TEDx govorec, avtor strokovnih člankov in predavatelj, član delovne skupine za regulativo Blockchain Think Thank Slovenije.

Denis Markun

Podjetnik, ki pravi: ”Potencial blockchaina je enak zmožnosti odprtega razmišljanja posameznika, ki deluje znotraj skupnosti. Tekom petih let uspešnega spopadanja s tehnologijo, volatilnostjo trga in različnimi projekti sem spoznal, da se razvoj malokatere panoge lahko primerja z napredkom tehnologije decentraliziranega prenosa podatkov.”

Dušan Debelak

Kripto strokovnjak, ki pravi: ”Pogled tako iz vidika prilagajanja strojne opreme, kot tudi novih možnosti programiranja, je še toliko bolj zanimiv, ko resnično razumeš delovanje ter spremljaš sedanje in bodoče trende. Prihajajoče rešitve in priložnosti lahko obogatijo svet in pripomorejo k boljši prihodnosti.”

dr. Peter Merc

Pravnik in podjetnik, navdušen nad tehnologijo blockchain. Je direktor podjetja Lemur Legal in vodja Blockchain Think Tanka Slovenija, v katerem skrbi za osveščanje in izobraževanje ter implementacijo blockchain tehnologije.

Ana Kastelec

Ana Kastelec

Odvetnica v odvetniški pisarni Fabiani, Petrovič, Jeraj, Rejc d.o.o., ki svetuje strankam in jih zastopa v sodnih in drugih postopkih iz področja gospodarskega prava. Raziskovalka pravnih implikacij blockchain tehnologije in članica delovne skupine za regulativo Blockchain Think Thank Slovenije.

Georges Al Medawar

Poseben gost na našem seminarju – je kripto strokovnjak, investitor, svetovalec in ustanovitelj več ICO projektov. Iz posnetkov Georgesovega predavanja na seminarju boste spoznali njegov pogled na svet kriptovalut in to, kar nas po njegovem mnenju čaka na tem trgu v prihodnosti.

Investiranje v kriptovalute je lahko izjemno donosno!

Primer: če bi pred enim letom investirali 100€ v Ripple, bi danes imeli 25.000€! V posnetkih, do katerih si lahko zagotovite dostop, smo govorili o potencialnih kriptovalutah, ki bi lahko na daljši rok prinesle podobne ali celo boljše rezultate!

Zagotovite si dostop do teh vsebin!

Izberite možnost, ki vam najbolj ustreza, zagotovite si dostop do posnetkov in se naučite, kako si vzeti svoj kos te ogromne KRIPTO pogače!

PAKET

50
 • V PAKETU prejmete dostop do:
 • Video-serija: 5 korakov do svoje prve kriptovalute
 • Posnetek celodnevnega seminarja Investiranje v kriptovalute

Posnetek seminarja

30
 • Prejmete dostop do:
 • Posnetek celodnevnega seminarja Investiranje v kriptovalute

Video-serija

35
 • Prejmete dostop do:
 • Video-serija: 5 korakov do svoje prve kriptovalute

DDV (davek na dodano vrednost) se ne zaračunava – Inštitut ni zavezanec za DDV!