fbpx

5 korakov do prve kriptovalute – videoserija

43.00

Videoserija, v kateri se boste preko video prikazov na realnih primerih iz prakse naučili:

  • Katero borzo izbrati? Kako se registrirati? Kako izbrati vstopno valuto – ali opraviti transfer v € ali v kripto? Kako pogledati katera borza podpira določene kriptovalute?
  • Kako urediti varnost na računu na kripto borzi? Kako si urediti in poskrbeti za dvojno varnost? Na katere stvari je potrebno paziti pri izbiri borze, da ne pride do kraje osebnih podatkov in gesel? Kako se ustrezno zaščititi?
  • Kako opraviti prvi nakup kritpo valute? Na kaj je potrebno biti posebej pozoren? Kako pregledati provizije in ustrezno investirati? Praktični prikaz nakupa kripto kovancev.
  • Kako prenašati svoje kriptovalute na svojo kripto denarnico? Katere denarnice obstajajo in v čem se razlikujejo? Zakaj je hardware wallet daleč najboljša izbira in kako ga uporabljati?
  • Kako varno prenašati kriptovalute med računi? Na kaj morate biti posebej pozorni? Kako lahko preverjate transakcije in zakaj je potrebno vedno najprej opraviti testno transakcijo?
Šifra: Videoserija: 5 korakov do kriptovalute Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Matjaž Štamulak

Finančni svetovalec


 

 

 

Matjaž je finančni svetovalec in podjetnik, z aktivnimi 16 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, predavanjih in odnosih z mediji.

Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Videli ste ga lahko predavati na fakultetah, šolah, agencijah, podjetjih, različnih kongresih, finančnih dogodkih in več Gospodarskih Zbornicah po Sloveniji.

16 let aktivnega udejstvovanja na področju financ so botrovala temu, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom.

Na svojih predavanjih pri slušateljih nemalokrat izzove »aha« efekt, je izjemen motivator, podkovan s strokovnimi znanji in dragocenimi praktičnimi izkušnjami.

Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.

Ker so rezultati njegovega svetovanja za stranko vedno pozitivni – ne le, da strankam pomaga do večje finančne pismenost, z dobrimi naložbenimi strategijami je marsikateremu posamezniku pomagal ohraniti in povečati njegovo obstoječe premoženje.

Njegov cilj je osveščanje posameznika na finančnem področju. Velik del svojega prostega časa nameni nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti. Matjaž je človek, ki so mu pomembne prave vrednote in se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj. Je tudi izjemen partner in čudovit očka, ki goji veliko strast do knjig, financ, finančnih instrumentov ter jadralskih doživetij!

Več o Matjažu si lahko preberete TUKAJ.

Go to Top