fbpx

CAMINO – Od suženjstva do svobode – knjiga

25.00

Knjiga, ki vam bo pomagala v težkih trenutkih. Celo v tistih – najtežjih. Podaja upanje, moč, vero v življenje in smisel vztrajanja. 

Ta knjiga se je pisala 13 let.

Oziroma 24 let.

Le spisana je bila na in po Caminu.

Na poti, ki mi je predstavljala osebni prehod. Prehod iz lastnega suženjstva do svobode, suženjstva kot posledice travme iz otroštva, s katerimi posledicami sem se borila vse do sedaj. Pripravljena sem bila iti na konec sveta, da se rešim teh okov, ki so postajali vse težji in težji in pod katerimi bremeni sem klecala spet in spet.

In prav to sem storila. Šla na konec sveta (Fisterra) iskati preprosto – lahkotnost in svobodo!

Prelistajte nekaj strani knjige: CAMINO – Od suženjstva do svobode >>

Cena: 25,00 €

  • Avtorica: Petra Škarja
  • Število strani: 396
  • Prva izdaja: julij 2020
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Trde platnice
Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Kdo je avtorica Petra Škarja?

Bodi, kar si; delaj, kar te veseli, je njeno osnovno vodilo in vodilo vseh njenih knjig.

Je avtorica petih knjižnih uspešnic, med katerimi je najuspešnejša Ameriški milijonarji so spregovorili, ki je prevedena v hrvaščino, angleščino, ruščino in prodane avtorske pravice na Kitajsko. Sama sicer pravi, da je najuspešnejša knjiga CAMINO – Od suženjstva do svobode, ki se je dotaknila največ src in spremenila največ življenj …

Kot govornico jo vabijo v šole, podjetja, društva, knjižnice … Predavala je tudi na TEDxu in celo na Kitajskem.

Več o njej si preberite TUKAJ.

 

Misel iz knjige:

Kaj ti bo življenje, če je narekovano? Slediti je preprosto, a tudi dolgočasno. Slediti je varno, a brez strasti. Slediti je pričakovano, a za sabo ne puščaš novih sledi.

Mnenja bralcev

Prebrala sem knjigo ‘na eks’. Čestitam! Odseva luč v vas, pozitivo, trdno voljo in predvsem odločnost, da prevzamete življenje v svoje roke. Zelo, zelo mi je všeč vaš slog pisanja ter izražanja čutenj. Vsekakor knjigo priporočam naprej.

Kristina Kropec

Malo prej sem jo prebrala (kar malo žalostna, ker sem prišla že do konca – bi jo kar spet začela brat od začetka 🙂 ). Res je odlična … Sploh ne najdem pravih besed 🙂 Med branjem sem na trenutke imela občutek, kot da hodim s tabo, na trenutke pa, kot bi brala o sebi. 🙂 Petra, hvala ker si! In hvala, ker pišeš! Knjiga bo pa vedno imela častno mesto na moji nočni omarici in jo bom definitivno še večkrat prebrala.

Jasna Laharnar

“Te dni sem ravno brala tvoj Camino in moram ti povedat VAU 🙂 Tvoji opisi metuljev, užitkov v kavici, hoje skozi gozd, gledanja v zvezde … so mi pričarali podobe, kot da bi bila tam ob tebi. Tvoja iskrenost o svojih življenjskih izkušnjah pa daje tvoji personi neverjetne razsežnosti, zaradi katerih sem se namenila, da ti napišem teh nekaj besed – SVAKA ČAST. Hvala ti za tako prijetno branje, ki pa v sebi skriva neverjetne življenjske nauke.”

Duška

Title

Go to Top