KAJ JE ZVOČNA MEDITACIJA IN KAJ TAM POČNEMO?

Vaša naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem, ko boste poslušali instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki vas bodo popeljali do globoke sprostitve.

Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem.

Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu, in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode, pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.

POZITIVNI UČINKI:

V vašem telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

KAKŠNA JE RAZLIKA MED SKUPINSKO IN INDIVIDUALNO?

Pri skupinski se zajame energija skupine in se izvajajo instrumenti, ki jih potrebuje cela skupina. Včasih komu kakšen del ne ustreza, drugemu pa zelo ustreza. Sicer, to, ko komu ne ustreza, je velikokrat ravno to, kar tudi potrebuje, samo da ne ve, ker je v svojem balončku udobja. Zato pa so individualne tako bolje, saj je ves fokus na eni osebi. Na začetku se postavi jasna namera in nato se začnejo proizvajati točno tiste frekvence, ki jo oseba potrebuje. Tako se lahko gre veliko globlje in se posledično razreši, počisti in postori, kar oseba potrebuje bolj efektivno. 

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI ŽIVI?

Je certificirana učiteljica joge in se zadnjih 7 let že aktivno izobražuje o zdravljenju z zvokom. V tem času je izvedla že več kot 100 skupinskih zvočnih meditacij po celi Sloveniji. 

Njej pristop je celosten, a preprost in pristen. Zvočne meditacije izvaja intuitivno. Nič ni vnaprej planirano, le namen. Na začetku meditacije se poveže s sabo in višjimi silami, ki jim odpre svoje kanale, skozi katere je vodena. Zato je vsaka njena zvočna meditacija edinstvena in prilagojena energijam ter potrebam osebe za najvišje dobro.