fbpx

Izdelava finančnega načrta

499.00

Izvajalec storitve: Matjaž Štamulak 

Imate tudi vi veliko finančnih ciljev, a ne veste, kako se jih lotiti in kako jih doseči? Potem potrebujete finančni načrt, s katerim boste varno in zanesljivo dosegli vse vaše finančne cilje!
.

Ne glede na to, za kaj investirate ali varčujete – bodisi za pokojnino, šolanje vaših otrok, zlato rezervo, nakup nepremičnine ali večje izdatke v prihodnosti. S pravim finančnim načrtom je lahko vaša pot do uresničitve ciljev varna in veliko hitrejša ter lažja!

Kaj pridobite s finančnim načrtom?

 • finančni izračun, ki vam služi kot zemljevid na pot do uresničitve vaših finančnih ciljev,
 • individualni predlog, ki je prilagojen posebej vam in vaši osebni finančni situaciji,
 • predlog različnih finančnih naložb, ki so stroškovno optimalne, likvidne in varne,
 • objektivno sliko, ker načrt vsebuje osvetlitev vseh stroškov, tveganj in davčnih vidikov predlaganih naložb,
 • profesionalnega sogovornika, ki vam pomaga na poti do uresničitve vaših finančnih ciljev!

S finančnim načrtom se v celoti izognete:

 • stresu in spopadanju z veliko količino informacij, ki jih morda ne razumete,
 • napačni odločitvi za investiranje vaših sredstev,
 • plačilu previsokih stroškov, ki vam na dolgi rok precej zmanjšujejo vašo donosnost,
 • vsem večjim napakam, ki jih počnejo nepoučeni vlagatelji,
 • tveganju, da bi na dolgi rok izgubili vaša vložena sredstva.
Z izdelavo finančnega načrta pridobite dve srečanji v živo (2 x 1 ura vključena) in razlago ter napotke za izvedbo finančnega načrta.

Zakaj bi izdelavo finančnega načrta zaupali Matjažu Štamulaku?

 • ker ima več kot 16 letne izkušnje na finančnih trgih in je posebej specializiran za izdelavo in implementacijo finančnih načrtov,
 • ker ima za to dejavnost pridobljene najvišje licence v Sloveniji – tudi licenco za investicijsko svetovanje in upravljanje premoženja,
 • ker daje velik poudarek na transparentnosti in jasnosti – posebej pri stroških in tveganjih,
 • ker pozna strokovno najbolj optimalne rešitve za investiranje,
 • ker posameznikom vedno svetuje tako, kot bi želel biti svetovan sam!
Pridobite svoj individualni finančni načrt ter prihranite in uspešno dosezite vse vaše finančne cilje!

Opis

Matjaž Štamulak

Finančni svetovalec


 

 

 

Matjaž je finančni svetovalec in podjetnik, z aktivnimi 16 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, predavanjih in odnosih z mediji.

Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Videli ste ga lahko predavati na fakultetah, šolah, agencijah, podjetjih, različnih kongresih, finančnih dogodkih in več Gospodarskih Zbornicah po Sloveniji.

16 let aktivnega udejstvovanja na področju financ so botrovala temu, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom.

Na svojih predavanjih pri slušateljih nemalokrat izzove »aha« efekt, je izjemen motivator, podkovan s strokovnimi znanji in dragocenimi praktičnimi izkušnjami.

Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.

Ker so rezultati njegovega svetovanja za stranko vedno pozitivni – ne le, da strankam pomaga do večje finančne pismenost, z dobrimi naložbenimi strategijami je marsikateremu posamezniku pomagal ohraniti in povečati njegovo obstoječe premoženje.

Njegov cilj je osveščanje posameznika na finančnem področju. Velik del svojega prostega časa nameni nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti. Matjaž je človek, ki so mu pomembne prave vrednote in se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj. Je tudi izjemen partner in čudovit očka, ki goji veliko strast do knjig, financ, finančnih instrumentov ter jadralskih doživetij!

Več o Matjažu si lahko preberete TUKAJ.

Title

Go to Top