fbpx

Joga z Živo za boljše počutje – spletna vadnica

25.00

Zakaj joga?

Saj vpliva pozitivno na naše telo, um ter vsakdan.

Kako?

Z redno vadbo joge se na fizični ravni izboljša naš krvni tlak, dihalni sistem, srčni utrip, srčno-žilni sistem, prebavni sistem, presnova, imunski sistem, drža, spanje, telesna teža, ravnotežje in telesna moč. Ko pa govorimo o umskem delu, pa lahko pričakujete bolj pozitivno, mirno počutje, boljšo koncentracijo ter spomin. Blagodejno pa vpliva na samopodobo, samozavest in tesnobo.

Skozi različne asane (položaje telesa) se bomo skupaj raztezali, prebujali svoje telo, pridobivali svežo energijo in s potenjem tudi izločali nakopičene toksine.

Z zavednim gibanjem in dihanjem bomo skupaj razvijali sposobnost zaznavanja delov telesa in se učili, kako mu prisluhniti.
Posledica pa ne bo le vaše boljše počutje. Saj vaše dobro počutje vpliva tudi na ljudi okoli vas. Razširimo mir, dobro počutje in nasmehe.

Vse to zveni prav odlično, kajne?

Pridružite se in poskusite sami.

Zakaj se pridružiti Živi?

Saj je njen pristop celosten, a preprost in pristen. Sama je pristopila in začela z vadbo joge, da se nauči prisluhniti svojemu telesu in duši, kar bo tudi največji poudarek. Če si ne znamo prisluhniti, ne moremo ugotoviti kaj nam ustreza, kaj nas boli, kako se počutimo in zakaj se tako počutim. Joga pa je zanjo bilo odlično orodje, s katerim se bomo naučili ravno to.

V zaprti skupini na Facebooku se bomo vsako sredo ob 18:00 videli, ko bo z vami v živo izvedla in vas vodila skozi 60-min jogo. Če vikend se vam bo javila s 15 min vadbo/ meditacija/ dihalno tehniko, kar bo blagodejno vplivalo na vaše dobro jutri oziroma spanec.

Kaj potrebuješ?

– podlago za jogo,
– sebe in dobro voljo 😊

CENA 25,00 € ZAJEMA 1 – MESEČNO ČLANARINO:

– 4x 60 min joga
– 4x 15 min joga / dihalna tehnika / meditacija

Opis

Živa Leskovšek

Učiteljica joge


Živa je certificirana učiteljica joge in organizatorka dogodkov. Sama je šla ne glede na mladost že čez veliko ovir, ki jih ni potlačila vase, ampak se je z njimi soočila, razrešila, počistila in spustila. S tem pa nikakor ne pravi, da je že vse procesirala in da ve vse. Procesi in zdravljenje potekajo celo življenje.

Več o Živi si lahko preberete TUKAJ.

Go to Top