fbpx

Modrosti iz narave – delavnica za podjetja

300.00

Izvaja: Dr. Katja Rebolj – Svetovalka na področju prehranskih dodatkov in lokalne hrane

Katja Rebolj za zaposlene v podjetjih izvaja praktično delavnico, kjer se vsak teden sreča z zaposlenimi in jih usmeri z nasveti, kako živeti bolj povezano z naravo.

To je 5 tedenski program za podjetja, ki želijo okrepiti vez z naravo in svojim zaposlenim omogočiti, da pridobijo osnovna znanja o bogastvu, ki ga nudi narava okoli nas.

To so dragocena znanja, ki omogočajo povezanost posameznika z naravo, budijo čut za ohranjanje narave za prihodnje rodove in izboljšujejo skrb za lastno fizično in duševno počutje. Na naših vsakotedenskih srečanjih se pogovarjamo in praktično spoznavamo, katere rastline iz naše lastne okolice lahko sami uporabljate za vsakdanjo hrano in na kakšen način jih vključite v svojo prehrano, da izkoristite njihovo hranilnost za svoje počutje in trajnostno sobivanje z naravo.

Kaj boste pridobili?

  • Uporabljati boste začeli priročne rastline, ki vam bodo pomagale izboljšati lastno počutje in koncentracijo.
  • Vsak teden boste v stiku s Katjo, ki vam bo v živo ali online pokazala rastline in jih z vami pripravila kot jih pripravljajo vrhunski kuharji.
  • Vsak teden boste dobili kratko spodbudo v obliki interaktivnih gradiv ali avdijo posnetkov.
  • V skriti FB skupini boste lahko zastavljali vprašanja, razjasnili vaše dvome in si odgovorili na vprašanja na vaši poti spoznavanja »hrane kot zdravila«.

Skrb za zdravje na delovnem mestu je trdno povezana s tem, ali znamo živeti povezano z naravo. Pogosto je to najbolj preprosta metoda ozaveščanja o svojih lastnih potrebah, preprečevanja izgorelosti in učinkovitega upravljanja s stresom.

Naučite se tudi vi izkoristiti potencial naše narave!

Za vse dodatne informacije nam pišite na [email protected]!

Opis

Dr. Katja Rebolj

Svetovalka na področju prehranskih dodatkov in lokalne hrane


Nabiralka in raziskovalka, ambasadorka slovenske narave. Kot doktorico biokemije in molekularne biologije jo zanima, kako lahko izkoristimo potencial, ki ga ima Slovenija, kot ena vrstno najbogatejših držav na svetu, za svoje vrhunsko počutje, dolgotrajno umsko delo na najvišjem nivoju in duševno zdravje.

Več o Katji si lahko preberete TUKAJ.

Title

Go to Top