fbpx

Nastop pred kamero – online tečaj

48.80

Čas gre naprej in mi z njim!

No, nekateri gremo naprej, drugi pa ostajajo za nami. Zato vas v tem kratkem, a intenzivnem tečaju spodbudim, da stopite v korak s časom in premagate tremo in nelagodje nastopanja pred “pravo” ali spletno kamero. Kam z rokami, kam je potrebno gledati, kako se je potrebno držati, kakšna oblačila izbrati… Vsi napotki na enem mestu!

V posnetku z vami delim vse, kar sem se naučila na svoji dolgoletni poti nastopanja pred kamero. Zdaj je čas, da naredite korak naprej, da preženete strah pred kamero in posnamete svoj online tečaj, naredite svoj webinar ali posnamete svojo predstavitev.

Pri nastopanju pred pravo ali spletno kamero velja nekaj pravil. Če se jih držite, vam bo uspelo. Morda prvi nastop še ne bo vaš najboljši, boste pa zagotovo vsakič boljši, vedno lažje vam bo šlo in nazadnje boste – tako kot jaz – v nastopu pred kamero samo še uživali!

Kaj vse vas čaka v tečaju?

  • Je kamera res tak “bav-bav”? Kaj pa če je to le moje prepričanje, ki ga lahko zamenjam?
  • Kako se znebiti treme – vaje za sproščanje napetosti
  • Kakšna so prava oblačila
  • Gestikulacija, mimika pred kamero
  • Vsebinska priprava za nastop pred kamero
  • Drobne skrivnosti velikih mojstrov
  • Darilo! Posnetek za lažje in hitrejše doseganje uspeha

 

Online tečaj Nastop pred kamero vam bo pomagal pri pripravi na vaše spletno predavanje, na snemanje vašega online tečaja ali posnetka za spletno stran, video prošnje za službo…

DDV je že vključen v ceno!

Opis

Saša Einsiedler

Saša Einsiedler – Mentorica in coachinja


Saše Einsiedler se lahko spominjate z radia in televizije. Saj je že v srednji šoli je začela delati na RGL (Radio glas Ljubljane) in na Televiziji Slovenija, kasneje na POP TV. Življenjska pot pa jo je zanesla v popolnoma druge vode. Danes je namreč prva v tem delu Evrope s certifikatom svetovno znanega Jacka Canfielda »Success Principles«, certificirana DreamBuilder coach-inja, ima mednarodno licenco persolog DISK trenerke, je družinska in transformativna mediatorka ter avtorica dveh priročnikov.

Več o Saši si lahko preberete TUKAJ.

Title

Go to Top