fbpx

O čem pa vi sanjate? – knjiga

20.00

Knjiga za vse, ki se želite podati na pot do svojih gorečih sanj.
Knjiga opisuje avtoričino pot iz vsakdanje enolične rutine normalnega življenja v uresničitev njene velike življenjske želje.
Kako je stopila iz cone udobja, kako spremenila svoja prepričanja, kakšne ovire je imela na poti in kako jih je presegla…
“Živeti pristno tako, kot si želimo globoko v sebi, v svojih najboljših sanjah – večni ideal, ki buri domišljijo posameznikom širnega sveta.
Sliši se nadvse čudovito, skoraj nadnaravno in obenem na vso moč nedosegljivo.
Kaj pa, če ni? Morda se prav vsi vsaj za trenutek lahko dotaknemo svojih sanj in se jim na vso moč prepustimo. Naj vam bo ta zgodba navdih, da tudi vi zaživite svoje sanje, tako kot sem jih naposled sama.”
Maja Buzakovič

Cena: 20,00 €

  • Avtorica: Maja Buzakovič
  • Število strani: 172
  • Prva izdaja: junij 2020
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: mehka vezava z zavihki
Kategorija: Oznaka:

Opis

Kdo je avtorica Maja Buzakovič?

Nasmejana knjigoljubka, ki rada sanja na veliko. Navdušena nad življenjskimi modrostmi, iskanjem smisla in izpolnitve. Prijateljica z naravo, s sprehodi, z raziskovanjem okolice in s potovanji. Zagovornica dobrih medsebojnih odnosov, sodelovanja, povezanosti in prijateljskih vezi. Navdihnjena nad močjo volje, poguma, in nad sledenjem svojim sanjam.

Mnenja bralcev

S pozitivnostjo prežeta knjiga, ki te s slikovito prozo postavi na mesto prizora. Maja te popelje skozi svoja prepričanja in oriše prelomnico svojega življenja, ki je vodila do nastanka te knjige. Prežeta z mislimi in citati, spodbuja pozitivnost in namiguje bralca k uresničitvi lastnih sanj. S pozitivnim pogledom kljubuje občutkom tegobe, stiske in neizživetih sanj – nekaj, kar smo verjetno občutili že vsi. Knjiga nudi zelo dobrodošlo miselnost, katera mora postati del naše družbe.

Matic Krumpak, avtor

Draga Maja, imaš zelo lep slog in čudovit besedni zaklad. Lahkotno branje vendar bogata vsebina. Všeč so mi ljudje, ki si upajo stopiti izven začrtanih poti in odkrivajo nove, še lepše in s tem sledijo svojim sanjam. Hvala, ker si izdala knjigo in pripomoreš k večjemu zavedanju ljudi, da lahko vse spremenijo, če si želijo in tako skupaj dvigujemo zavest, širimo ljubezen in zaupanje.

Tamara Andrašič, avtorica knjige Zaupaj življenju

Title

Go to Top