fbpx

Odprava bolečin v hrbtu – individualno svetovanje (online ali v živo)

120.00

Individualno svetovanje obsega oceno vašega stanja mišično-skeletnega sistema. V sklopu svetovanju pridobite ključne tehnike ter znanja s katerimi lahko bolečine v hrbtu, mišicah in sklepih drastično zmanjšate ter moč vzamete nazaj v svoje roke.

Izvajalec storitve: Sabina Blumauer, Gokhale method teacher, Life in Business Coach

Z vami bo individualno 75 minut

Naučili se boste:

  • Kaj je primarna (naravna) telesna drža
  • Kako je vaša telesna drža povezana z vašimi težavami
  • Ključne telesne položaje (npr. dobro sedenje, stanje, pripogibanje), ki so pomembni za vas osebno, da dosežete spremembo in odpravite bolečine
  • Kako naprej in kaj je za zdravje vaše hrbtenice in sklepov najbolj primerno in pomembno

 

Komu je svetovanje namenjeno?

Vsem s kompleksno zgodovino mišično-skeletnih težav, kot tudi vsem z manjšimi težavami v hrbtenici in željo po boljši telesni drži ter počutju. Že manjše spremembe telesne drže vam lahko prinesejo znatno izboljšano dihalno funkcijo, koncentracijo, prekrvavitev telesa in izboljšanje psihičnega stanja. Boljša telesna drža je ključna za gibanje brez poškodb.

Individualno svetovanje po principih Gokhale metode vam poda ključna znanja za izboljšanje stanja vaše hrbtenice, mišic in sklepov in ključna orodja za odpravo bolečin s pomočjo spremembe telesne drže.

Opis

Sabina Blumauer

Svetovalka na področju telesne drže in tehnik sprostitve


Podjetnica in raziskovalka, specializirana za odpravljanje težav s hrbtenico, mišicami in sklepi preko transformacije telesne drže. V Slovenijo je prinesla Gokhale metodo, ki nas uči primarne telesne drže in življenja brez bolečin v hrbtu. Kot plesalka in gibalka ima več kot 10 letne pedagoške izkušnje na področju telesne aktivnosti. Dodatna izkustvena znanja o tehnikah sprostitve in poznavanja globin človekove psihe ji omogočajo izostren čut za ljudi in celostni pristop pri krepitvi zdravja.

Več o Sabini si lahko preberete TUKAJ.

Title

Go to Top