fbpx

SPLETNA VADNICA: OLIMPIJSKA JOGA Z BRIGITO

60.00 30.00

Olimpijska joga je spletno mesečno članstvo v varni, zaprti Facebook skupini, v katerem bomo skupaj v živo vadili jogo, dihali, vizualizirali, se smejali, se povezali in skoraj vse bomo izvajali kot da smo skupaj fizično.

Izvajalec storitve: Brigita Langerholc OLY

Mesečno članstvo OLIMPIJSKA JOGA SPLETNA VADNICA PROGRAM ZAJEMA:

  • 2x tedensko vadba joge v živo 20min z menoj (Facebook live)
  • 2x “O&A v živo” (odgovarjam na tvoja vaša vprašanja v živo, cca. 1h oziroma kolikor časa me potrebujete)
  • 1x triki iz olimpijskih dni “ VROČA LAVA” v živo (preventiva pred poškodbami, imunski system, prehrana, dihanje, sproščanje živčnega sistema pred spanjem, vizualizacija, meditacija), traja cca. 30 minut

 

SPLETNA VADBA OLIMPIJSKE JOGE NI ZA VSE, JE PA IDEALNA ZATE, KI …

  • želiš nadaljevati s svojo prakso joge, pa zaradi trenutnih razmer ne moreš iz karantene! 
  • želiš končno poskrbeti za svoje zdravje na celosten način z vadbo, dihanjem, meditacijami in veš, da zdaj je čas, da spoznaš tehnike, kako ohraniti trezno glavo
  • želiš prejemati znanje od nekoga, ki ve, kako se umiriti pred ogromnim pritiskom pred olimpijskimi igrami, ki ve, kako se osredotočiti in vztrajati pri doseganju ciljev, kljub velikim preprekam, ki so bile na tej poti. 
  • se želiš počutiti bolje in bolje v svojem telesu, umu in življenju ne glede na situacijo, v kateri si
  • želiš in čutiš, da še posebej v teh težkih časih ni pravi čas, da nehaš skrbeti zase, ampak začneš novo vadbo ali nadaljuješ z ustaljeno prakso joge. 

Ste pripravljeni, da se z redno vadbo joge napolnite z energijo, ter se povežete sami s seboj? Pridružite se mi.

 

Opis

Brigita Langerholc

Športna in motivacijska trenerka ter trenerka joge


Sem certificiran in licenciran NLP Praktik, Licencirana trenerka atletike, strokovni delavec I. v športu in rekreativne vadbe II.stopnje. Zelo sem vesela, da lahko delam tisto, kar sem si od nekdaj želela. Združujem moje dolgoletne športne izkušnje, z znanji in veščinami, ki sem jih pridobila v tujini in v Sloveniji in jih predajam med posameznike in zaposlene v podjetjih.

Več o Brigiti si lahko preberete TUKAJ.