fbpx

Popolna preobrazba bolečin v hrbtu – online tečaj

550.00

Individualni tečaj (1 na 1) zajema celotno snov temeljnega tečaja Gokhale metode, ki je na svetu na 1. mestu uspešnosti odprave bolečin v hrbtu s pomočjo preobrazbe telesne drže.

Izvajalec storitve: Sabina Blumauer, Gokhale method teacher, Life in Business Coach.

Z vami bo individualno 6 x po 60-70 min (skupno 6-7 ur)

Naučili se boste:

  • Kaj je primarna (naravna) telesna drža
  • Kako s sedenjem podpirati zdravje hrbtenice in razteg
  • Kako hrbtenico razbremeniti pri spanju na hrbtu in boku
  • Kako dvigati bremena z aktivacijo notranjega steznika
  • Kako se pripogibati brez bolečin, varno in trajnostno
  • Kako stati brez napora in iz hoje narediti dodatno telovadbo
  • Kako krepiti trebušne in hrbtne mišice, raztezati mišice nog in povečevati mišično maso zgolj z dobro telesno držo skozi cel dan.
  • Kako hrbtenico nežno raztezati 24 ur na dan

Komu je tečaj namenjen?

Tečaj je namenjen vsem, ki želite izboljšati telesno držo ali odpraviti bolečine v mišično-skeletnem sistemu! Tečaja se morate udeležiti vsi z večjimi ali manjšimi bolečinami v hrbtu, ki vam že dlje časa povzročajo nelagodnje ali vsi z željo po postavitvi svoje telesne drže na svoje mesto. To ne prinese le boljšega fizičnega počutja in občutka uspešnosti temveč tudi več energije, boljše zdravje notranjih organov in gibanje brez poškodb. Zdravje hrbtenice je temelj za celostno zdravje telesa in duha.

Tečaj je individualno prilagojen vašim potrebam, željam in zdravstvenemu stanju. Dobili boste popoln nabor orodij za preobrazbo telesne drže in odpravo bolečin v mišično skeletnem sistemu!

Opis

Sabina Blumauer

Svetovalka na področju telesne drže in tehnik sprostitve


Podjetnica in raziskovalka, specializirana za odpravljanje težav s hrbtenico, mišicami in sklepi preko transformacije telesne drže. V Slovenijo je prinesla Gokhale metodo, ki nas uči primarne telesne drže in življenja brez bolečin v hrbtu. Kot plesalka in gibalka ima več kot 10 letne pedagoške izkušnje na področju telesne aktivnosti. Dodatna izkustvena znanja o tehnikah sprostitve in poznavanja globin človekove psihe ji omogočajo izostren čut za ljudi in celostni pristop pri krepitvi zdravja.

Več o Sabini si lahko preberete TUKAJ.

Title

Go to Top