Avtor priročnika: Špela Vehar
Št. strani: 78
Oblika knjige: e-knjiga ali tiskana izdaja

Bi radi preizkusili celostno rastlinsko prehrano brez dodanih olj, s katero imajo ljudje odlične rezultate pri kontroli telesne teže, se bolje počutijo in lahko jedo veliko večje porcije, kot so to počeli prej?

Zagotovite si dostop do priročnika, ki vas s pomočjo nakupovalnega seznama in enostavnih receptov, ki so narejeni natančno po nakupovalnem seznamu, vodi do telesa in počutja, kakršnega ste si vedno želeli.

 

Kaj lahko od priročnika pričakujete?

Zagotovo ste že slišali, kakšno moč in kakovosten vpliv na telo in počutje ima celostna rastlinska prehrana. Tokrat imate ta način prehrane in njeno moč priložnost preizkusiti vodeno, z recepti in nakupovalnimi seznami.
V knjigo je avtorica Špela Vehar vključila informacije, ki jih v zadnjih 10 letih iz različnih virov in izkušenj črpala sama. Pravzaprav boste s tem dobili bližnjico do odlične prebave, vitalnosti in zadovoljstva s prehrano in svojim telesom.

 

Kaj priročnik Vaša pot do vitalnosti vsebuje?

  • 4-tedenski nakupovalni seznam celostne rastlinske prehrane,
  • 28 receptov za okusne in enostavne glavne jedi, ki so narejene na osnovi nakupovalnega seznama,
  • slikovni slovarček novih sestavin/omak, ki jih ljudje običajno ne poznajo,
  • 4 recepte za fantastične rastlinske zajtrke,
  • 4 recepte inovativne in slastne solatne prelive brez olja,
  • 2 recepta za brezgrešni sladici.

 

Priročnik lahko naročite v tiskani ali elektronski obliki (e-knjiga). Cena tiskanega priročnika, vključno s poštnino, je 17’5€, cena elektronske verzije pa je 12’00€.