fbpx

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih – knjiga

31.90

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih – knjiga

Esther Gokhale s Susan Adams

Čudovit priročnik za samopomoč!

Iz njega se lahko naučite:

  • kaj je nam primarna telesna drža in kako jo dosegati 24 ur na dan,

  • kako odpraviti mišično-skeletne bolečine,

  • kako preventivno obvarovati hrbet pred bolečinami brez zdravil, operacij in vadb.

SPOZNAJTE vrhunsko Gokhale metodo, ki je v svetu v samem vrhu odprave
bolečin v križu.

ODKRIJTE držo in gibe, ki omogočajo mladim in starim v tradicionalnih družbah, da živijo vse življenje brez bolečin.

PREOBLIKUJTE sedenje, stanje, hojo in sklanjanje v udobne gibe, katerih izvajanje vas dejansko naredi bolj zdrave.

UŽIVAJTE v revolucionarnih tehnikah, ki sproščajo pritisk na hrbtenico, izboljšajo prekrvavitev in sproščajo mišice, medtem ko delate za računalnikom, gledate TV ali spite.

Kaj o knjigi pravijo Slovenci:

“ Z vajami ustvarjam notranji steznik in po več kot letu dni se kljub neki drugi vodeni terapiji v toplicah, šele sedaj zbujam brez bolečega oklepa okrog bokov, bolečin v desnem boku in stegenski mišici. Tudi moja hoja je boljša. Čudovito je poslušati vaše nasvete. “

“Knjigo Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih imam že od februarja letos in moram reči, da mi je prinesla ogromno dobrega, fižolčki stopal, antevertirana medenica, notranji steznik, podaljšanje vratu so mi pripomogli k življenju brez bolečin, trudim se še za dosego drseče hoje, ki sem jo vedno občudovala pri črncih, da o koristnem poravnavanju med spanjem niti ne govorim.”

Pozabite, kar ste mislili, da veste o dobri drži. Sprejmite naravno, zdravo držo, ki jo imajo atleti, otroci in ljudje tradicionalnih družb po vsem svetu. Osvobodite se bolečin in poškodb.

Želite pokukati v knjigo?

To lahko storite tukaj: PREDOGLED KNJIGE

Redna cena knjige: 34,90 EUR

Tokrat za vas samo: 31,90 EUR

TRENUTNO KNJIGA ŽAL NI NA ZALOGI. Vseeno jo lahko naročite in jo dobite takoj ko bo zopet na voljo (predvidoma od 29. 7. 2022 naprej). Hvala za razumevanje.

Opis

Sabina Blumauer

Svetovalka na področju telesne drže in tehnik sprostitve


Podjetnica in raziskovalka, specializirana za odpravljanje težav s hrbtenico, mišicami in sklepi preko transformacije telesne drže. V Slovenijo je prinesla Gokhale metodo, ki nas uči primarne telesne drže in življenja brez bolečin v hrbtu. Kot plesalka in gibalka ima več kot 10 letne pedagoške izkušnje na področju telesne aktivnosti. Dodatna izkustvena znanja o tehnikah sprostitve in poznavanja globin človekove psihe ji omogočajo izostren čut za ljudi in celostni pristop pri krepitvi zdravja.

Več o Sabini si lahko preberete TUKAJ.

Title

Go to Top