fbpx

Vadba BBB za krepitev telesa – spletna vadnica

33.00

Vadba BBB je spletno mesečno članstvo v zaprti Facebookovi skupini, v kateri skupaj v živo izvajamo intervalni trening (HIIT) za krepitev zadnjice, hrbta in trebuha na način, ki hkrati ohranja in krepi zdravje hrbtenice.

Izvajalka storitve: Sabina Blumauer, certificirana učiteljica Gokhale metode, Life & Bussiness Coach.

Z mesečnim članstvom v programu boste deležni:

  • aktivne vadbe srednje zahtevnosti, 60 minut (Facebook live) vsak ponedeljek ob 17.00.

  • kratke vadba za krepitev telesa, 15 minut (Facebook live) vsak četrtek

  • nabora tehnik sprostitve za vse, ki poleg močnega telesa želite tudi močnega in mirnega duha, 60 minut (Facebook live), vsak ponedeljek ob 18.00

  • “O&A” (odgovarjam na vaša vprašanja direktno v skupini ali preko individualnega klica, v kolikor potrebujete).

Vse vadbe si lahko pogledate tudi kadarkoli kasneje, saj posnetek ostane dostopen znotraj skupine.

Pridružite se nam na vadbi s Sabino in okrepite svoje telo in duha!

Opis

Sabina

Sabina Blumauer

Svetovalka na področju telesne drže in tehnik sprostitve


Podjetnica in raziskovalka, specializirana za odpravljanje težav s hrbtenico, mišicami in sklepi preko transformacije telesne drže. V Slovenijo je prinesla Gokhale metodo, ki nas uči primarne telesne drže in življenja brez bolečin v hrbtu. Kot plesalka in gibalka ima več kot 10 letne pedagoške izkušnje na področju telesne aktivnosti.

Dodatna izkustvena znanja o tehnikah sprostitve in poznavanja globin človekove psihe ji omogočajo izostren čut za ljudi in celostni pristop pri krepitvi zdravja. Več o Sabini si lahko preberete TUKAJ.

Za koga je vadba primerna?

Vadba je namenjena vsem, ki želite začeti telovaditi na način, ki je za vašo hrbtenico, vrat in sklepe zdrav in podporen.
Želite okrepiti svoje telo, izboljšati držo, dobiti dodatno motivacijo za skrb za svoje zdravje, imeti vadbeni režim, ki deluje? Potem je ta vadba za vas.
Primerna pa je tudi za vse z manjšo do srednjo stopnjo bolečin v hrbtu, saj je podkovana z izredno učinkovitimi orodji za vzpostavljanje mišično-skeletnega ravnovesja.

Kako je vadba videti?

Vadba se vedno začne z ogrevanjem in konča z raztezanjem.
Vmes pa sta 2 vadbena režima, ki vsak vsebujeta svoj nabor vaj – običajno je en režim, namenjen kondiciji, drugi pa krepitvi in moči.

Primer kratke manj zahtevne, vadbe je v spodnjem posnetku:

 

Zakaj se pridružiti Sabini?

Sabinino znanje s področja odprave bolečin in primarne telesne drže ji omogoča vodenje vadb na način, ki telo uči novih in dobrih gibalnih navad.
Celosten pristop k telesni vadbi izvajalka podpira z mnogo orodij za umiranje uma in telesa, ki jih je integrirala na svoji poti osebne in duhovne rasti.

 

ŽELIM POSKRBETI ZA SVOJE ZDRAVJE

Title

Go to Top