fbpx

Zvočna meditacija z Živo

22.00

KAJ JE ZVOČNA SPROSTITEV IN KAJ TAM POČNEMO?

Vaša naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem, ko boste poslušali instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki vas bodo popeljali do globoke sprostitve.

Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem.

Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode, pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.

POZITIVNI UČINKI:

V vašem telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

 KAJ POTREBUJTE:

  • ležalko,
  • vodo,
  • po želji odejo ter vzglavnik.

Če čutite, da je to nekaj za vas, se pridružite!

CENA: 22€

KJE: v prostorih Višja vibracija, Ljubljana

KDAJ: nedelja, 27. 3. 2022, ob 18:00

Za še globljo izkušnjo, kar je individualna zvočna terapija, kjer se Živa popolnoma posveti vaši energiji in odpravi vaših blokad, travm, bolečin, strahov pa je cena 60,00€. Ena terapija traja 90 min. Več informacij najdete -> TUKAJ.

Opis

Živa Leskovšek

Učiteljica joge in izvajalka zvočnih meditacij


Živa je certificirana učiteljica joge in organizatorka dogodkov. Sama je šla ne glede na mladost že čez veliko ovir, ki jih ni potlačila vase, ampak se je z njimi soočila, razrešila, počistila in spustila. S tem pa nikakor ne pravi, da je že vse procesirala in da ve vse. Procesi in zdravljenje potekajo celo življenje.

Več o Živi si lahko preberete TUKAJ.

Dodatne informacije

Datum

Nedelja, 28. 2. 2021, Nedelja, 28. 3. 2021

Title

Go to Top