fbpx
Jernej Lukman2021-02-06T16:27:31+01:00
Matjaž Štamulak

Jernej Lukman

Upravljavec premoženja

Jernej se z raziskovanjem delovanja in zgodovine finančnih trgov ukvarja že vse od leta 2005, svoje prve resne naložbene korake pa je naredil z najemanjem študentskih kreditov, s katerimi je po zlomu leta 2008 vložil sredstva v fizično srebro blizu najnižjih vrednosti. Močna rast plemenitih kovin med letoma 2008 in 2011 in dobiček, ki ga je ustvaril, je preusmeril v ustanovitev spletnega portala Insajder.si, preko katerega še danes osvešča svoje bralce glede delovanja finančnih trgov in aktualnih priložnosti.

Jernej od leta 2017 po uspešno opravljenem izpitu za borznega posrednika deluje kot samostojni upravljavec premoženja pri podjetju CM-Equity AG iz Muenchna, ki mu nudi vse zahtevane licence za gospodarjenje s finančnimi instrumenti strank in je notificirano za delovanje v Sloveniji preko Agencije za trg vrednostnih papirjev.

Zakaj bi spremljali Jernejeve vsebine?

 • Poglobljeno poznavanje finančne zgodovine, psihologije ter finančnih instrumentov.
  Na Jernejevi knjižni polici lahko najdete več kot 300 knjig o zgodovini, psihologiji in finančnih trgih. Za svoj račun aktivno trguje že več kot desetletje, kar predstavlja del njegovega mesečnega prihodka.

 • Etična načela in vrednote
  Vsak dolgoročni uspeh zahteva jasno začrtan cilj, potrpežljivost in integriteto. Jernejeve stranke niso samo stranke, temveč poslovni partnerji s katerimi uresničuje dolgoročne poslovne cilje.

 • Transparentnost in objektivnost
  Jernej je velik zagovornik transparentnosti in predvsem objektivnosti, ki je v finančnem svetu pogosto postavljena na stranski tir, saj je večina strokovnjakov v finančni industriji prisiljena promovirati svoje lastne produkte, četudi niso optimalni za vlagatelja.

Jernejeve vsebine na portalu

Članki in videoposnetki

Pregled finančnih trgov

6. marca, 2020|

Mesec se je na finančnih trgih začel precej vihravo, Jernej Lukman je pripravil aktualni pregled stanja in dogajanja. Vabljeni k ogledu.

Jernejevi produkti in storitve

 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti

Title

Go to Top