Kako ustvariti vision board?

Anita Ilić, energetski trener, vam v spodnjem videu poda nekaj nasvetov, kako ustvariti svoj vision board oziroma tablo vizij. Gre resnično za odličen pripomoček za manifestacijo sanj, zato vas vabimo, da si v videu ogledate, kaj vse potrebujete za izdelavo, Anita pa vam pomaga tudi z idejami za različna področja v življenju.

Osnovni napotki

Za dober vision board potrebujete podlogo (večji, trši kos papirja, karton, plakat), škarje, lepilo, pisala (npr. barvne flomastre) in najpomembnejše – fotografije vsega, kar si v življenju želite. Na fotografijah naj bo točno tisto, kar si želite (torej, če si želite nov računalnik, morate vedeti, točno katerega si želite in prilepiti to fotografijo).

Ko ustvarjate svojo tablo želja je pomembno tudi, da pokrijete vsa področja življenja. Če zberete veliko fotografij, se je pametno osredotočiti na tiste, ki simbolizirajo prioritete ali pa ustvariti več različnih, npr. enega zasebno (tega obesite nekje doma), enega za poslovne cilje (če je mogoče, imate tega na delovnem mestu), lahko naredite posebnega za zdravje in ga prilepite npr. v kuhinjo…

Vision board stimulira podzavest in s tem pomaga privleči v življenje prav tisto, kar predstavlja, zato si dajte duška – bodite ustvarjalni in se ne omejujte – naj bo vaš kolaž tudi kolaž sanj.

Ni vseeno, kako poteka vizualizacija. Zato vam Saša Einsiedler, mentorica za uspeh, predstavi nekaj zelo pomembnih navodil, zaradi katerih vizualizacija postane resničnost. Video si lahko ogledate

TUKAJ
VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >

Prvi koraki do neodvisnosti

Zgradite svojo neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti s pomočjo vrhunskih strokovnjakov!

Online seminar Prvi koraki do neodvisnosti, ki prinaša dragoceno znanje s področja financ, miselnosti, zdravja in energetike. Na enem mestu smo zbrali strokovnjake, ki delijo uporabno in koristno znanje, ki ga za napredek in svobodo potrebujemo vsi. Projekt je izjemno dobro pripravljen in vsebuje naravnost fantastične vsebine, ki vam bodo zagotovo pomagale pri razumevanju pomembnosti ravnovesja.

Zadovoljivo obvladovanje financ, dobra samopodoba, skrb za svoje telo, izpolnjujoči odnosi in zadovoljivo bivanje so recept za notranji mir.

VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >