Kako vizualizirati, da se želje zares uresničijo?

Ni vseeno, kako poteka vizualizacija. Zato vam Saša Einsiedler, mentorica za uspeh, predstavi nekaj zelo pomembnih navodil, zaradi katerih vizualizacija postane resničnost

Ni namreč vsaka vizualizacija tista prava in mnogokrat se sprašujemo, zakaj nam ne uspeva manifestirati želenega, ko pa si vendarle vse predstavljamo v mislih. Samo predstavljati si pač ni dovolj. Pomembno je tudi, s kakšno naravnanostjo vizualiziramo in predvsem, kaj ob slikah in filmih, ki si jih vrtimo v mislih, tudi začutimo.

V posnetku vam Saša pove, da si je včasih končni rezultat, ki ga želimo, težko predstavljati kot neko statično sliko. Pomembna so čustva, zato vizualiziramo raje neko čustveno stanje, neko posledico, ki je rezultat že realizirane vizualizacije.

Se sliši zapleteno?

Ni, ko vam to razloži Saša!

Oglejte si tudi video s praktičnimi nasveti, kako ustvariti svojo tablo vizij oz. vision board.  Za ogled videa kliknite TUKAJ.

VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >

Prvi koraki do neodvisnosti

Zgradite svojo neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti s pomočjo vrhunskih strokovnjakov!

Online seminar Prvi koraki do neodvisnosti, ki prinaša dragoceno znanje s področja financ, miselnosti, zdravja in energetike. Na enem mestu smo zbrali strokovnjake, ki delijo uporabno in koristno znanje, ki ga za napredek in svobodo potrebujemo vsi. Projekt je izjemno dobro pripravljen in vsebuje naravnost fantastične vsebine, ki vam bodo zagotovo pomagale pri razumevanju pomembnosti ravnovesja.

Zadovoljivo obvladovanje financ, dobra samopodoba, skrb za svoje telo, izpolnjujoči odnosi in zadovoljivo bivanje so recept za notranji mir.

VEČ O INTERAKTIVNEM ONLINE SEMINARJU >