fbpx
 • AKCIJA!
  Interaktiven spletni tečaj, s katerim boste dobili praktična orodja za soočanje s stresom! Samo s teorijo težko postanemo sproščeni in odpravimo napetost, zato so naše strokovnjakinje pripravile nabor vaj in znanj, s katerimi boste že med tečajem občutili rezultate. Živa Leskovšek, Sabina Blumauer, Simona Fabjan in dr. Katja Rebolj bodo za vami delile:
  • Raznovrstna orodja za preseganje stresa oziroma za konstruktivno soočanje z njim.
  • Nabor praktičnih vaj za samopomoč, ki bodo vključevale gibanje, izboljšanje telesne drže in globljo sprostitev z meditacijo, jogo, dihanjem in zvočno kopeljo.
  • Osnove dobrega prehranjevanja in načini podpore črevesja ter nadledvične žleze za omilitev učinkov stresa.
  • Uporaba zelišč za premagovanje stresa in večjo sproščenost - katera zelišča in kako jih uporabiti?
  • Zasnovanje lastne strategije za boljše soočanje z izzivi!

  Več o spletnem tečaju si preberite TUKAJ!

  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • KAJ JE ZVOČNA MEDITACIJA IN KAJ TAM POČNEMO? Vaša naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem, ko boste poslušali instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki vas bodo popeljali do globoke sprostitve. Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem. Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu, in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode, pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco. POZITIVNI UČINKI: V vašem telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije. KAKŠNA JE RAZLIKA MED SKUPINSKO IN INDIVIDUALNO? Pri skupinski se zajame energija skupine in se izvajajo instrumenti, ki jih potrebuje cela skupina. Včasih komu kakšen del ne ustreza, drugemu pa zelo ustreza. Sicer, to, ko komu ne ustreza, je velikokrat ravno to, kar tudi potrebuje, samo da ne ve, ker je v svojem balončku udobja. Zato pa so individualne tako bolje, saj je ves fokus na eni osebi. Na začetku se postavi jasna namera in nato se začnejo proizvajati točno tiste frekvence, ki jo oseba potrebuje. Tako se lahko gre veliko globlje in se posledično razreši, počisti in postori, kar oseba potrebuje bolj efektivno.  ZAKAJ SE PRIDRUŽITI ŽIVI? Je certificirana učiteljica joge in se zadnjih 7 let že aktivno izobražuje o zdravljenju z zvokom. V tem času je izvedla že več kot 100 skupinskih zvočnih meditacij po celi Sloveniji.  Njej pristop je celosten, a preprost in pristen. Zvočne meditacije izvaja intuitivno. Nič ni vnaprej planirano, le namen. Na začetku meditacije se poveže s sabo in višjimi silami, ki jim odpre svoje kanale, skozi katere je vodena. Zato je vsaka njena zvočna meditacija edinstvena in prilagojena energijam ter potrebam osebe za najvišje dobro. 
  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • AKCIJA!

  Joga - varna za hrbtenico je edinstven spletni program, ki daje natančne smernice glede dobre telesne drže med prakso joge.

  Vse to lahko spremenite s čuječim in varnim gibanjem. Vso potrebno znanje se skriva v tem spletnem tečaju.

  Samo s teorijo težko postanemo sproščeni in odpravimo napetost, zato sta naši strokovnjakinji pripravili nabor vaj in znanj, s katerimi boste že med tečajem občutili rezultate.    

  Več o spletnem tečaju si preberite TUKAJ!

  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Na seminarju boste pridobili znanje in nasvete, kako:
  • Živeti bolj zdravo, se bolje počutiti in imeti več energije.
  • Nadzorovati svoje misli, živeti z manj stresa in izkoristiti svoje potenciale do maksimuma.
  • Plačevali manj za položnice in živeli v stanovanju, ki vam bo nudil ugodno življenjsko okolje.
  • Imeti boljše stanje bančnem računu, kako pravilno upravljati s svojim denarjem in kam investirati svoje prihranke.
    Poskrbite za svojo prihodnost in pričnite graditi svojo neodvisnost še danes!  
  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • 21-dnevni izziv je namenjen vsem, ki si želite vzeti čas za svoje dobro počutje in poskrbeti za svoje zdravje.  Brez izgovorov. Ker si to zaslužite. In ker zmorete! Pridobili boste nova znanja in motivacijo, da boste lahko začeli svoje počutje ter vitalnost postopno in učinkovito izboljševati. V 21-dnevnem izzivu boste prišli v stik s svojim telesom in svojim načinom prehranjevanja ter krepili naslednje navade:
  • Ugotovili boste, kako način prehranjevanja vpliva na vaše počutje in prebavo.
  • Spoznali boste, kako vam bodo zelišča lahko pomagala pri vaših izzivih.
  • Skozi zavedno gibanje in dihanje boste začeli povezovati svoje telo in um.
  • Spoznali boste, kako dobro telesno držo vpeti v gibalne izzive, kjer boste krepili trebuh, zadnjico in celotno telo.
  • Svojo hrbtenico se boste naučili učinkovito zaščititi pred poškodbami in spoznali, kako trajno izboljšati svoj videz.
  • Naučili se boste, kako uravnovesiti živčni sistem ter preprostih tehnik za izboljšanje kakovosti spanca, prebave in imunskega sistema.
  Imeli boste tudi možnost preživljanja časa in interaktivne komunikacije s predavateljicami in dobili odgovore na svoja vprašanja. Pridružite se nam in se posvetite SEBI ter izboljšanju svojega ZDRAVJA!  

  Več si preberite TUKAJ!

  Dodaj v košarico Podrobnosti
 • KAJ JE ZVOČNA SPROSTITEV IN KAJ TAM POČNEMO?

  Vaša naloga bo ležati v udobnem položaju z zaprtimi očmi, med tem, ko boste poslušali instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki vas bodo popeljali do globoke sprostitve.

  Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem.

  Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode, pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.

  POZITIVNI UČINKI:

  V vašem telesu pa se bo poleg zgoraj navedenega začel odvijati tudi proces razstrupljanja, ustvarila se bo boljša povezava z vašim resničnim jazom, zvišala se vam bo osebna vibracija, sprostitev čustev in olajšanje le teh, boljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

   KAJ POTREBUJTE:

  • ležalko,
  • vodo,
  • po želji odejo ter vzglavnik.

  Če čutite, da je to nekaj za vas, se pridružite!

  CENA: 22€

  KJE: v prostorih Višja vibracija, Ljubljana

  KDAJ: nedelja, 27. 3. 2022, ob 18:00

  Za še globljo izkušnjo, kar je individualna zvočna terapija, kjer se Živa popolnoma posveti vaši energiji in odpravi vaših blokad, travm, bolečin, strahov pa je cena 60,00€. Ena terapija traja 90 min. Več informacij najdete -> TUKAJ.
  Dodaj v košarico Podrobnosti

Title

Go to Top