Brezplačni webinar:

Kriza ali priložnost? Kako izkoristiti volatilno leto 2022?

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec:

Rekordno visoka inflacija, dvigi obrestnih mer, negotovost v gospodarstvu in ekonomiji ter geopolitične napetosti pri večini vlagateljev povzročajo strah, tesnobo in nelagodje.

Še nekaj mesecev nazaj smo si ogledovali rekordne donose tako na delniških kot tudi na kripto trgih, v zadnjih dveh mesecih pa so se finančni trgi povsem spremenili. Sprememba obrestnih mer, ki je napovedana za letošnje leto, tako že vpliva na borze, odrazila pa se bo zagotovo tudi v realnem gospodarstvu.

Za realno gospodarstvo in globalno ekonomijo dvig obrestnih mer praviloma pripravi scenarij za recesijo in ohladitev gospodarskih aktivnosti. Kaj se bo torej res zgodilo? Bomo zares doživeli veliko globalno recesijo? Torej, gospodarski in borzni zlom? Ali bodo letos padci zgolj kratkoročni in gremo potem spet v ˝neobvladovano tiskanje denarja˝ in s tem dvig vseh naložbenih razredov? Ali bomo mogoče celo priča stagflaciji – kjer se bi lahko kar nekaj let ukvarjali z visoko inflacijo ter nizko gospodarsko rastjo?

Veliko vprašanj, na katera je nemogoče dati enoznačen odgovor. Ali je pomembno, da bomo imeli prav, kaj se bo dogajalo letos? Ne. Veliko bolj pomembno je, da smo kot investitorji pripravljeni na prav vse, kar bi se lahko zgodilo.
Zato vabljeni na naš brezplačen webinar, kjer bomo obravnavali strategije za investiranje v turbulentnih časih in si skozi prizmo zgodovinskih primerjav ogledali potencialne priložnosti, ki nas čakajo v letu 2022!

Podrobneje bomo na webinarju preleteli sledeče tematike:

  • Rekordna inflacija – kako dolgo bo še z nami?
  • Kako so na dvige obrestnih mer v preteklosti reagirali finančni trgi?
  • Kateri naložbeni razredi lahko nudijo potrebno varnost za takšne čase?
  • Kako si pripraviti primerne strategije za uspešno investiranje v letu 2022?
  • Kriptovalute v letošnjem letu – past ali priložnost?

Dobrodošli v našo družbo v torek, 1.3.2022 ob 19.30 uri zvečer!

Matjaž in žiga Kriptovalute (1)

Za prijavo na webinar izpolnite spodnji obrazec: