fbpx
Maja Križnar2020-11-06T23:01:06+01:00
Maja Križnar

Maja Križnar

Pisateljica in učiteljica

Za MičnoCvetlično ponosno stoji Maja Križnar, pisateljica in certificirana učiteljica meditacije. Poleg pisanja je meditacija postala način njenega življenja in ji pomeni strast in užitek. Zabava jo dejstvo, da v čisto vsaki situaciji, dogodku ali človeku, lahko najde nekaj uporabnega oz. nekaj pozitivnega za njeno življenje in zabava se, ko išče skrite pomene, ki jih nosijo vsakdanje lekcije. V še večje veselje, pa ji je pisanje o teh lekcijah in izzivih, v katerih, se boste zagotovo našli mnogi.    Njene vsebine so namenjene tako odraslim, kot tudi otrokom, saj je prepričana, da smo odrasli zgled za otroke, ki bodo gradili našo prihodnost.

Zakaj bi spremljali Majine zapise?

  • Ker so predvsem izkustveni. Majino vodilo je, da je osebna izkušnja tisto, kar šteje za rast, zato so osvojene lekcije predvsem preizkušene.

  • Ker njene vsebine dajejo novo upanje in navdihujejo.

  • Ker verjame, da se za spremembo zmoreš odločiti tudi ti in v skladu z njo tudi delovati.

  • Ker je njen moto: Delo, ki ga na sebi lahko opraviš danes, je najboljša naložba za tvoj jutri.

Majine vsebine na portalu

Življenje je tvoje – Louise Hay

4. septembra, 2020|

Življenje je tvoje ni samo knjiga, temveč je vsestranski priročnik osebnostne rasti, ki nova spoznanja prinaša tako začetnikom na tem področju, kot tudi utečenim mojstrom, ki že spretno iščejo svoje aha momente.

Title

Go to Top