fbpx
Matjaž Štamulak2021-02-06T16:16:20+01:00
Matjaž Štamulak

Matjaž Štamulak

Finančni svetovalec

Podjetnik, z aktivnimi 16 letnimi izkušnjami v finančnem svetovanju, predavanjih, odnosih z mediji ter s fizičnimi in pravnimi osebami. Zaradi strokovne nujnosti v omenjenih zadevah ima opravljene vse z zakonom potrebne licence vezane na finančno svetovanje. Le te so licenca za trženje vzajemnih skladov, za sklepanje zavarovalnih poslov in licenca za investicijskega svetovalca ter upravljavca premoženja (brokerska licenca).

Njegova predavanja in seminarje je obiskalo že več kot 10.000 slušateljev. Videli ste ga lahko predavati na fakultetah, šolah, agencijah, podjetjih, različnih kongresih, finančnih dogodkih in več Gospodarskih Zbornicah po Sloveniji. Med drugim je uspešno opravil enoletni program poklic premoženjski svetovalec na GEA College-u. Trenutno je zunanji strokovni sodelavec revije Obrtnik Podjetnik, izjemno dobro pa sodeluje tudi z ostalimi mediji (Delo, Dnevnik, Večer, Finance.si, Kapital, RTV Slovenija, itn.)

Zakaj bi spremljali Matjaževe vsebine?

 • Poglobljeno poznavanje finančnih sistemov in instrumentov
  15 let aktivnega udejstvovanja na področju financ je botrovalo temu, da je njegovo poznavanje finančnih sistemov in instrumentov kompleksno in poglobljeno. V njegovi naravi pa je izjemna sposobnost, da zna vso zapletenost spraviti v preproste besede, razumljene tudi popolnim laikom.

 • Je izjemen motivator
  Na svojih predavanjih pri slušateljih nemalokrat izzove »aha« efekt, je izjemen motivator, podkovan s strokovnimi znanji in dragocenimi praktičnimi izkušnjami.

 • Etična načela in prave vrednote
  Je človek etičnih načel in zagovornik pravih vrednot, ki jih na nevsiljiv način in s svojo karizmo širi na svoje poslovne partnerje, stranke in slušatelje.

 • Vedno pozitivni rezultati!
  Ker so rezultati njegovega svetovanja za stranko vedno pozitivni – ne le, da strankam pomaga do večje finančne pismenost, z dobrimi naložbenimi strategijami je marsikateremu posamezniku pomagal ohraniti in povečati njegovo obstoječe premoženje.

Njegov cilj je osveščanje posameznika na finančnem področju. Velik del svojega prostega časa nameni nenehnemu izobraževanju in usposabljanju na poti posameznikove neodvisnosti.

Matjaž je človek, ki so mu pomembne prave vrednote in se za svoje stranke trudi tako, kot bi si sam želel, da se nekdo potrudi zanj. Je tudi izjemen partner in čudovit očka, ki goji veliko strast do knjig, financ, finančnih instrumentov ter jadralskih doživetij!

Matjaževe vsebine na portalu

Članki in videoposnetki

Finančni sistem na razpotju

5. maja, 2022|

Dandanes zagotovo vsi občutimo, da se vrednost našega denarja znižuje. To lahko opazimo ob obisku trgovine, bencinskega servisa, nabavi gradbenih materialov ipd. Pa vendar – v vsaki krizi se skriva priložnost za tiste, ki so nanjo ustrezno pripravljeni.

Kriza ali priložnost?

18. februarja, 2022|

Sprememba obrestnih mer in visoka inflacija se bosta odrazili tako na finančnih trgih kot tudi v realnem gospodarstvu. Kaj se lahko naučimo iz zgodovine? Kakšne naj bodo strategije investiranj, si preberite v prispevku.

Matjaževi produkti in storitve

 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti
 • Dodaj v košarico Podrobnosti

Title

Go to Top