BTC – naslednja postaja ciklični vrh?

Zadnje dni spremljamo pomemben odboj cene Bitcoina in nekaterih alt kovancev, ki vedno bolj potrjujejo tezo, da rastoči trend cen kriptovalut še ni končan. V pričujoči grafiki vam ponujamo na vpogled izjemen grafični prikaz (avtor: TechDev_52) preteklih dveh bikovskih trendov in primerjavo s trenutnim gibanjem. Na grafu lahko opazite, da se v teh trenutkih nahajamo (morebiti že celo zapuščamo) z rumeno obkroženo obdobje, ki je v preteklosti pomenilo zadnje nihanje cen navzdol pred vzponom in zaključkom trenda rasti (ciklični vrh).

Omenjeno tezo za nadaljevanje rasti potrjuje trenutno tudi tedenska svečka pri Bitcoin-u, ki zaključuje višje od preteklega tedna, kar kaže na obrat trenda. Če gre soditi, da se bo zgodovina tudi tokrat rimala (zgolj s časovnim zamikom), potem bi morali v naslednjih dneh in tednih videti zelo lep rastoči trend na cenah vseh kriptovalut.

Ne le pri Bitcoin-u, trenutno pri tudi pri večini alt kovancev vidimo zanimive obrate trenda in kot vemo lahko izbrani alt kovanci naredijo višje donose, kot sam BTC, a morate pri izboru narediti dobro fundamentalno analizo (primer Luna).

Verjamem, da nimate nič proti, če bodo tokratni prazniki obarvani v zeleno barvo!:) Vse dobro, prijetne praznične dni!