Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Upamo, da ste mesec november, ki je bil mesec dogodkov tako iz vidika izobraževanj, kakor tudi druženj preživeli kar se da dobro in uravnovešeno. Na Inštitutu smo bili aktivni predvsem na področju izobraževanj, saj smo za vas pripravili kar dve delavnici, kjer so se navzoči učili o samopodobi in o tem, kako se na pravilen način lotiti naših osebnih financ. Več o delavnicah in prihodnjih dogodkih pa si preberite v preostanku Neodvisnika! Prijetno branje!

Kaj smo počeli v preteklem mesecu

Celodnevna delavnica: Moja samopodoba je moja odločitev

V soboto, 9. novembra 2019, je bila na sporedu celodnevna delavnica Moja samopodoba je moja odločitev, ki jo je za Inštitut izvajala naša strokovna sodelavka Saša Einsiedler. Potekala je v intimni zasedbi in udeleženci so bili deležni temeljnih znanj, izkušenj in osebnih spoznanj iz prve roke. Tako je svoje občutke o delavnici z nami delila udeleženka Romana Uršič, ki si ji na tem mestu zahvaljujemo za njeno cenjeno mnenje.

»Sašina delavnica je bila preprosto odlična. Njene izkušnje, izkušnje kolegov na delavnici, tehnike premagovanja takšnih in drugačnih strahov … Predavateljica, če ji lahko tako rečem, saj sem jo čutila kot del ostalih udeležencev, pa je preprosta, srčna, prava skrinjica pozitivne energije. Midve se bova zagotovo še srečali. Delavnico z njo pa enostavno priporočam vsem. Ne bo vam žal.»

Saša Einsiedler bo delavnico izvajala tudi v letu 2020. Več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Kako doseči finančno neodvisnost?

Sobota, 23. november 2019, je bila rezervirana za temelje finančne neodvisnosti. Finančna svoboda ali finančna neodvisnost je gotovo cilj večine tistih, ki se zavedamo, da je prihodnost negotova in da se lahko za varno finančno prihodnost zanesemo le nase. Udeleženci so dobili natančne napotke in usmeritve, ki jih lahko takoj prenesemo v prakso.

Finančni svetovalec Matjaž Štamulak bo celodnevno delavnico ponovno izvajal v aprilu 2020. Več si lahko preberete TUKAJ.

Live na Facebooku

V minulem mesecu smo, kakor je v navadi gostili različne strokovnjake v naših pogovorih v živo, ki so na sporedu vsak torek med 19.30 in 20.30 uro. Govorili smo o pomembnosti dobre samopodobe, o tem, kako postati dober investitor, o naših drugih možganih – črevesju ter o novem letu kot priložnosti, da začnemo znova.

Več o Facebookovih pogovorih v živo in vsebini najdete TUKAJ.

YouTube kanal

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine, tako kratke videe strokovnjakov kot tudi posnetke naših Facebookovih pogovorov v živo. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov o tem, kakšne vsebine si v nadaljevanju še želite videti. Pišete nam lahko na [email protected]

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Spletni portal

Vabimo vas na naš prenovljeni spletni portal, novembra smo za vas pisali o tem, kako lahko mansarda z domišljijo ter ob upoštevanju vseh gradbenih in energetskih nasvetov, lahko postane zanimiv dom. Našli boste nasvete, kako si lahko na naraven način pomagamo pri glavobolu in kaj morate vedeti, če želite biti na pravi poti dobrega investitorja. Za vas smo objavili tudi dva videa, kako do boljše samopodobe in kako s preprosto vajo začnemo prvi korak na poti dobre samopodobe in svobodnega življenja ter za vas pregledali aktualna dogajanja na finančnih trgih.

Naš portal je poln zanimiv člankov, videjev, nasvetov in brezplačnih vsebin, ki vam pomagajo ostati v stiku s sabo in graditi neodvisnost ter vas opominjajo na pomembnost ravnovesja na vseh štirih področjih vašega življenja.

Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani s klikom TUKAJ.

Kaj pripravljamo

V zaključnem mesecu leta 2019 se bomo posvetili predvsem novim vsebinam in temam, ki so primerne za zaključek leta, od tega, kako se pripraviti iz vidika financ, zdravja, energije in okolja ter miselnosti na zimsko obdobje, ki je pred nami, tako da bomo vsi imeli dovolj spodbude za nadaljnje ustvarjanje ravnovesja v naših življenjih in okolju. Po novem letu pa za vas že pripravljamo nove delavnice, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

Celodnevna delavnica: Moja knjiga uspeha

Prva v sklopu novoletnih celodnevnih delavnic bo Moja knjiga uspeha s Silvestrom Kmetičem. Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach, v prvi vrsti pa velik človek, ki vsem nam na široko odpira oči in možgane, da smo sposobni pogledati tudi izven okvirjev. Ne zamudite!

Več o delavnici lahko preberete TUKAJ.

Prav tako si TUKAJ lahko ogledate urnike preostalih delavnic v organizaciji Inštituta za neodvisnost.

Mesec november je bil, kot že rečeno, poln dogodkov, ki so nas izpopolnjevali. Prav tako smo se tudi družili in navezovali nova poznanstva, ki bodo v prihodnosti zagotovo pripomogla vsem k nadaljnji rasti. Spremljajte nas še naprej na vseh družabnih omrežjih in našem portalu. Srečen, vesel in svobode poln vstop v zaključni mesec leta. Naj vam bo toplo.

Vse dobro vam želi,

ekipa inštituta za neodvisnost