Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Mesec december je za nami in z njimi vsi prazniki, za katere verjamemo, da ste jih preživeli v krogu najbližjih, da ste se dobro spočili ter pripravili na novo desetletje, ki je pred nami. Tudi na Inštitutu smo konec leta posvetili počitku, refleksiji in novim ciljem, da vam bomo lahko še naprej dostavljali dobre, koristne in poučne vsebine. Več o naših aktivnostih in načrtih za začetek leta pa preberite v preostanku Neodvisnika! Prijetno branje!

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V mesecu decembru smo za vas pripravili kar nekaj nasvetov in vsebin na temo konca leta s prav vseh področij, ki jih obravnavamo na inštitutu. Govorili smo ravnovesju. O tem, kako se pravilno pripraviti na zabave, ki so bile pred nami, kako z gradnjo, ki jo bomo morda začeli na začetku novega leta. Pripravili smo vsebine, kako iz cone udobja, kako učinkovito narediti dobro analizo leta in še kaj. Vse to smo z vami delili tako na naši spletni strani, kot tudi na družabnih omrežjih YouTube in Facebook. Kakor se za konec leta spodobi, pa smo se tudi na inštitutu za neodvisnost poveselili in naredili pregled celotnega leta ter postavili nove cilje za leto 2020.

Live na Facebooku

Vsak torek za vas pripravimo strokovnjaka iz področja ene izmed neodvisnosti, ki vam postreže z znanjem in pa vedno tudi odgovarja na vaša vprašanja. Tako smo v decembru gostili Jerneja Lukmana, upravljalca portfeljev pri CM-equity, energetskega strokovnjaka Bojana Žnidaršiča in Sabino Blumauer, ki je govorila o pomembnosti drže in zdravi hrbtenici. Tudi v tem letu bomo pripravljali zanimive vsebine, ki vam bodo vsekakor koristile.

Več o Facebookovih pogovorih v živo in vsebini najdete TUKAJ.

YouTube kanal

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine, tako kratke video posnetke strokovnjakov kakor tudi vse pogovore v živo, ki jih pripravljamo na Facebooku. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov o tem, kakšne vsebine si v nadaljevanju še želite videti. Pišete nam lahko tudi na naslov [email protected]

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Spletni portal

Na naš prenovljeni spletni portal redno dodajamo nove vsebine in vas vabimo k ogledu. Našli boste veliko zanimivih člankov, videov, nasvetov in brezplačnih vsebin, ki vam pomagajo ostati v stiku s sabo in graditi neodvisnost ter vas opominjajo na pomembnost ravnovesja na vseh štirih področjih vašega življenja, zato nas spremljajte še naprej in letu 2020 pričakujte mnogo posodobitev našega portala in novih vsebin.

Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani s klikom TUKAJ.

Kaj pripravljamo

Z novim letom pridejo tudi novi izzivi in novi cilji, zato bomo za vas skozi vse leto poleg brezplačnih vsebin, ki jih boste lahko spremljali na našem portalu, Youtube kanalu in Facebooku, izvajali tudi delavnice in seminarje. Vsa štiri področja bomo pokrili s celodnevno delavnico Prvi koraki do neodvisnosti, ki ji bodo sledile celodnevne delavnice iz vsakega od področij (miselnost, energetika in okolje, finance ter zdravje). Prvi datumi delavnic so že znani, z vami jih delimo na spodnji povezavi. Veselimo se skupne rasti in sodelovanja z vami v upanju, da se na katerem izmed dogodkov tudi osebno srečamo in spoznamo.

Več o celodnevnih delavnicah na naši spletni strani s klikom TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Moja knjiga uspeha

Prva v sklopu novoletnih celodnevnih delavnic bo Moja knjiga uspeha s Silvestrom Kmetičem. Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach, v prvi vrsti pa velik človek, ki vsem nam na široko odpira oči in možgane, da smo sposobni pogledati tudi izven okvirjev. Ne zamudite!

Več o delavnici lahko preberete TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Prvi koraki do neodvisnosti

V soboto, 7. marca 2020, zaradi velikega zanimanja pripravljamo že tretjo ponovitev celodnevne delavnice Prvi koraki do neodvisnost in vas lepo vabimo, da se je udeležite, saj smo prepričani, da se zavedate, kako pomembno je imeti temeljna področja našega življenja v ravnovesju. Ravno temu se posvetimo na celodnevni delavnici skupaj s kar petimi strokovnjaki. Naredimo analizo in vam pomagamo zastaviti prve korake do vaše neodvisnosti na vsakem izmed štirih temeljnih področij. Udeležba na delavnici znaša le 35 €!

Več o delavnici najdete TUKAJ.

Mesec december je navadno obarvan z zaključki, družino in refleksijo leta, zato smo prepričani, da ste ga užili, se spočili in preživeli veliko časa s svojimi bližnjimi. Sedaj pa je čas za novo desetletje in velike cilje, po katerih vam bomo z veseljem pomagali stopati tudi na Inštitutu za neodvisnost. Na najboljše desetletje!

 

Želimo vam lep januar,

ekipa inštituta za neodvisnost