Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Prvi mesec leta 2020 in novega desetletja je za nami. Verjamemo, da ste začeli uspešno, predvsem pa, da vse vaše novoletne zaobljube še vedno držijo. Prvi mesec mladega leta tudi na Inštitutu za neodvisnost nismo počivali in smo za vas vestno pripravljali sveže vsebine. Prav tako smo zastavili čudovito leto in nove vsebine, ki jih boste lahko spremljali skozi vse leto. Veselimo se tega leta in nove rasti! Prijetno branje!

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V mesecu januarju smo za vas ponovno pripravili nekaj nasvetov in vsebin na temo začetka leta in novih ciljev in to iz prav vseh področij, ki jih obravnavamo na Inštitutu. Govorili smo o dobrem začetku. Kako leto začeti uspešno, da bodo vaše zaobljube držale, naredili smo pregled celotnega leta kar se tiče financ, kaj pomeni imeti plesen v naših domovih in še kaj. Vse to smo z vami delili tako na naši spletni strani, kot tudi na omrežjih YouTube in Facebook. Kot se za začetek novega leta spodobi, smo si tudi na Inštitutu zastavili nove cilje in z veseljem jih bomo z vami delili čez leto.

Live na Facebooku

Vsak torek za vas gostimo strokovnjaka iz področja ene izmed neodvisnosti, ki vam postreže z znanjem in vedno tudi odgovarja na vaša vprašanja. Tako smo v januarju gostili Matjaža Štamulaka, ki je govoril o dobrem finančnem letu, Majo Križnar, ki je spregovorila o tem, kako se miselno pobrati in uspeti po padcu, Brigito Langerholc, ki je govorila o zdravju za naše najboljše leto do zdaj ter Bojana Žnidarišiča, ki je govoril o nerodnosti plesni v naših bivalnih prostorih. Tudi v nadaljnjih mesecih bomo pripravljali zanimive vsebine, zato nikar ne zamudite!

Več o Facebookovih pogovorih v živo in vsebini najdete TUKAJ.

YouTube kanal

 

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine, tako kratke video posnetke strokovnjakov kakor tudi vse pogovore v živo, ki jih pripravljamo na Facebooku. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov o tem, kakšne vsebine si v nadaljevanju še želite videti. Pišete nam lahko tudi na naslov [email protected]

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Spletni portal

V letu, ki je pred nami, načrtujemo kar nekaj novosti na našem portalu, tako da nas spremljajte še naprej za še bolj pregledne vsebine in povezave do naših dogodkov.

Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani s klikom TUKAJ.

Kaj pripravljamo

Z novim letom pridejo tudi novi izzivi in novi cilji, zato bomo za vas čez celo leto poleg brezplačnih vsebin, ki jih boste lahko spremljali na našem portalu, YouTube kanalu in Facebooku, pripravljali tudi celodnevne delavnice in seminarje.

Vsa štiri področja bomo pokrili s celodnevno delavnico Prvi koraki do neodvisnosti, ki ji bodo sledile še celodnevne delavnice iz vsakega od področij (miselnost, energetika in okolje, finance ter zdravje). Prvi datumi delavnic so že znani. Z vami jih delimo v spodnjih povezavah. Veselimo se skupne rasti in sodelovanja z vami! Se vidimo na delavnicah!

Več o celodnevnih delavnicah najdete na spletni strani www.neodvisnost.si.

Celodnevna delavnica: Prvi koraki do neodvisnosti

Vsi govorijo o tem, kako je treba hkrati skrbeti za svoje telo, imeti urejene finance, poznati dobre energetske trende, ob tem skrbeti za naravo in okolje in biti še srečen ter nasmejan!
Se tudi vam dogaja, da je vsega preveč? Da nimate časa? Niste edini!
Zato smo za vas vse pomembne informacije strnili v EN DAN. En dan, da začnete graditi svojo neodvisnost na področju financ, energije, zdravja in miselnosti! Izkušnje in napotki iz prve roke odličnih strokovnjakov v Sloveniji! En dan, ekskluzivne informacije za odlično ceno 35 €.

Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ.

Mesec januar je mesec, ko postavljamo celotno leto in v letošnjem primeru nekateri pravijo, da celotno desetletje, zato se bomo na Inštitutu zavzemali, da bomo še naprej dostavljali izredne vsebine in za vas pripravljali delavnice, ki bodo gotovo zdrav temelj na poti do vaše neodvisnosti.

Želimo vam izreden mesec februar, naj vas spodbuja k rasti in neodvisnosti!

Ekipa inštituta za neodvisnost