Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Za sabo smo že krepko pustili najkrajši mesec v letu, ki nam je tokrat postregel z dodatnim dnevom. V tem mesecu smo za vas kot vedno pripravljali brezplačne vsebine in se pridno pripravljali na dogodke, ki so se začeli z našim temeljnim dogodkom: Prvi koraki do neodvisnosti, ki smo ga izvedli na začetku meseca marca.

Prijetno branje!

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V februarju smo kakor vedno pripravili nekaj nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme: podjetništvo in prihodnost ogrevanja, za vas smo pripravili mesečen pregled finančnih trgov, govorili smo o rastlinah, ki zdravijo, o tem, kako uresničevati ideje ter kako iz podganje dirke. Vse to smo z vami delili tako na naši spletni strani, kot tudi na ostalih omrežjih YouTube in Facebook. V mesecu februarju smo se sestali tudi s celotno ekipo inštituta in dodelali cilje za celotno leto ter vsebine, ki jih bomo za vas skupaj pripravljali v naslednjih mesecih. Zelo se veselimo deljenja znanja z vami!

Live na Facebooku:

Tudi v mesecu februarju smo vsak teden pripravili intervju s strokovnjakom iz enega izmed področij neodvisnosti, ki vam je postregel z znanjem in odgovori na vprašanja. Tako smo v februarju gostili Matjaža Štamulaka, ki je spregovoril o podganji dirki, Aleša Babiča, ki je delil nekaj nasvetov iz njegove podjetniške poti ter spregovoril o prihodnosti ogrevalnih sistemov. Katja Rebolj je govorila o čudežnih rastlinah in Vesna Hrovat je spregovorila o tem, kako uresničiti svojo podjetno vizijo. Tudi v nadaljnjih mesecih bomo pripravljali zanimive vsebine, zato nikar ne zamudite!

Več o Facebookovih pogovorih v živo in vsebini najdete TUKAJ.

YouTube kanal

Naš YouTube kanal ima vsak teden nove vsebine, tako kratke video posnetke strokovnjakov kakor tudi vse pogovore v živo, ki jih pripravljamo na Facebooku. Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov o tem, kakšne vsebine si v nadaljevanju še želite videti. Pišete nam lahko tudi na naslov [email protected]

Povezavo do našega Youtube kanala najdete TUKAJ.

Spletni portal

Na portalu boste našli vse podatke o naših delavnicah in seminarjih, prav tako pa tudi vse brezplačne vsebine, ki jih na Inštitutu za vas delijo naši sodelavci in strokovnjaki. V tem letu načrtujemo kar nekaj novosti na našem portalu, spremljajte nas še naprej!

Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani s klikom TUKAJ.

Kaj pripravljamo

Z mesecem marcem so se začeli odvijati naši dogodki in izobraževanja poleg vseh brezplačnih vsebin, ki jih boste našli na naši spletni strani ter družabnih omrežjih.

Dogodki:

Vsa štiri področja pokrivamo s celodnevno delavnico Prvi koraki do neodvisnosti, ki ji sledijo celodnevne delavnice iz vsakega od področij (miselnost, energetika in okolje, finance ter zdravje). Prvi datumi delavnic so že znani, zato jih delimo v spodnjih povezavah. Veselimo se skupne rasti in sodelovanja z vami! Se vidimo na delavnicah!

Več o celodnevnih delavnicah na naši spletni strani s klikom TUKAJ.

Prvi koraki do neodvisnosti:

To je naša temeljna delavnica, kjer vse navzoče popeljemo skozi analizo na temeljnih področjih, kot so finance, energija in okolje, zdravje in pa miselnost. Na dogodku predstavimo 6 svojih sodelavcev in strokovnjakov iz vseh področij in skupaj z navzočimi zastavimo temelje za njihovo neodvisnost. Poleg bogate vsebine in praktičnosti delavnice, so vsi navzoči ne samo spodbujeni k spremembi, ampak jo lahko s pomočjo metod naših strokovnjakov tudi resno začutijo.

Za več informacij in prijavo kliknite TUKAJ.

Kljub temu da je mesec februar krajši za kakšen dan, smo vseeno za vas pripravili kup vsebin in napotkov za vaša neodvisnost in pot proti svobodi. Veseli bomo vaših komentarjev, želja in mnenj, kako se lahko še izboljšamo. Želimo vam čudovit marec, ko se ženijo ptički!

Ekipa inštituta za neodvisnost