Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Po najkrajšem mesecu leta, smo verjetno dobili najdaljši mesec tega leta, saj je zaradi razmer, ki so zajele celoten svet in zaradi nujnosti ostati doma za mnogo ljudi izredno dolg, naporen in poln skrbi za lastno zdravje ter zdravje družine in bližnjih. Ne želimo poudarjati skrbi, ki jih je prinesla situacija, vendar vas želimo spodbuditi, da dobro poskrbite zase in vse okoli sebe ter da ostanete pozitivni, zato smo na Inštitutu pripravili koristne vsebine in svoje aktivnosti v naslednjih mesecih prestavljamo predvsem na splet. Več informacij boste našli v nadaljevanju.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V mesecu marcu smo ponovno pripravili mnogo nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme:

  • Kako ravnati z energijo zdaj, ko smo doma? (Energija in okolje)
  • Mesečni pregled finančnih trgov (Finance)
  • Pomembnosti pravilne drže in skrbi za našo hrbtenico, saj ima večji vpliv na naše zdravje, kot si večina misli (Zdravje)
  • Kako uresničiti cilj finančne neodvisnosti (Miselnost)

Uvedli smo tudi novo rubriko, in sicer Knjižni klub za osebno svobodo, kjer bomo z vami vsak mesec pregledali eno uporabno knjigo in skupaj komentirali njeno vsebino. Ta mesec smo pod drobnogled vzeli knjigo Z idejo do bogastva – Napoleon Hill.

Vse vsebine smo z vami delili tako na spletni strani, kot tudi na omrežjih YouTube in Facebook.

Več o Facebookovih javljanjih v živo in vsebini najdete TUKAJ.

Celodnevna delavnica: Prvi koraki do neodvisnosti

V mesecu marcu smo uspeli izvesti našo temeljno delavnico, še preden je začela veljati karantena. Nekaj utrinkov iz našega dogodka boste našli spodaj. Komaj čakamo, da se bomo lahko ponovno družili v živo.

Več o delavnici lahko preberete TUKAJ.

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

Ker se nam v naslednjih mesecih obeta delo predvsem od doma, bomo za vsa veliko bolj aktivni preko spleta tako iz vidika mesečnih vsebin kot tudi delavnic, ki bi jih sicer izvajali v živo. Veselimo se spletnega druženja z vsemi!

Spletna stran:

Ker bomo imeli v prihajajočih tednih in mesecih več dela od doma, bomo za vas tudi preuredili spletno stran, tako da bo še bolj uporabna in preglednejša, zato vas vabimo, da nas spremljate še naprej.

Zanimive in uporabne vsebine najdete TUKAJ.

Online vsebine:

Zaradi trenutnih razmer nas boste lahko v naslednjih tednih in mesecih spremljali predvsem preko spleta. Pripravljali bomo koristne nasvete, ki bodo uporabni tako v tem času karantene kot tudi skozi vse leto. Redno spremljajte naš Facebookov profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine. Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite, tako da boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja.

Naš YouTube kanal najdete TUKAJ.

Naš Facebook profil najdete TUKAJ.

Sledite nam lahko tudi na Instagramu.

Zaključek:

Kljub temu, da je mesec marec bil precej pester zaradi svetovne krize, smo na Inštitutu vseeno pripravili mnogo koristnih vsebin, še več pa jih bomo v naslednjih mesecih, ko se bo naše delo odvijalo predvsem na spletu. Vabimo vas, da nam sledite še naprej, saj bomo skupaj z dogajanjem v svetu tudi mi prilagodili vsebine, tako da bodo koristne za vse in iz vseh vidikov naših štirih temeljev, s katerimi imamo vsi vsak dan opravka. Ostanite pozitivni in bodite zdravi!

Ekipa inštituta za neodvisnost