Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Mesec april je bil za večino verjetno precej pester mesec, vsi smo morali namreč prilagoditi svoje delo na nove razmere. Verjamemo, da vam je uspelo mesec april izkoristiti tudi za pridobivanje novega znanja. Tudi na Inštitutu smo se prilagodili in sicer tako, da smo večino naših delavnic, ki bi jih sicer izvajali v živo, prestavili na splet. Tako boste lahko sedaj deležni še več vsebin preko spleta kot prej. Več informacij boste našli v nadaljevanju.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili mnogo nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme, kot so:

Energetsko svetovanje na daljavo (Energija in okolje)

Korona – kriza ali priložnost? (Finance)

Joga in njene neprecenljive koristi (Zdravje)

Kaj imata skupnega korona in samopodoba (Miselnost)

Uvedli smo tudi novo rubriko in sicer Knjižni klub za osebno svobodo, kjer bomo z vami vsak mesec pregledali eno uporabno knjigo in skupaj komentirali njeno vsebino. V aprilu smo prebirali knjigo Božanska matrica – Gregga Braddena.

Vse vsebine smo z vami delili tako na naši spletni strani, kot tudi na omrežjih YouTube in Facebook.

Več o FB javljanjih v živo in vsebini najdete  TUKAJ.

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

Ker smo še vedno precej omejeni kar se tiče gibanja in dogodkov v živo, bomo za vas bolj aktivni preko spleta tako iz vidika mesečnih vsebin kot tudi delavnic, ki bi jih sicer izvajali v živo. Veselimo se spletnega druženja z vsemi!

Spletna stran:

V preteklem mesecu in prav tako v nadaljevanju se bomo bolj posvetili gradnji in izpopolnjevanju naše spletne strani in socialnih omrežij tako, da bodo naše vsebine dostopne vsem in na več platformah.

Zanimive in uporabne vsebine najdete TUKAJ.

Online vsebine:

Zaradi trenutnih razmer nas boste lahko v naslednjih tednih in mesecih spremljali predvsem preko spleta in za vas bomo pripravljali koristne nasvete, ki bodo uporabni tako v tem času karantene kot tudi skozi vse leto. Redno spremljajte naš Facebookov profil, profil na Instagramu, našo spletno stran in YouTube kanal za nove vsebine. Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal najdete TUKAJ.

Naš Facebook profil najdete TUKAJ.

Online delavnice:

Ker smo še vedno omejeni z gibanjem, smo za vas vse naslednje delavnice prestavili na splet. Tako boste lahko spremljali naše delavnice vseh štirih neodvisnosti kar iz svojega naslonjača.

Več informacij o delavnicah boste našli TUKAJ.

Finančna neodvisnost – Online delavnica:

Prva delavnica, ki jo bodo prijavljeni lahko obiskali in bo gotovo spremenila pogled na finance ter ravnanje z njim, bo delavnica finančne neodvisnosti, ki jo pripravljata sodelavca Matjaž Štamulak in Jernej Lukman. Pripravila sta 6 modulov – Kako do finančne neodvisnosti, skozi kateri bosta popeljala slušatelje. Prijave smo zaradi interaktivnega dela v živo zaradi velikega povpraševanja že zaprli. Če boste izkazali interes, jo bomo seveda ponovno razpisali. Če svoje finance jemljete resno, potem to delavnico morate obiskati, kajti pred nami so zagotovo turbulentni časi.

Več informacij boste našli TUKAJ.

V polnih pripravah smo že na novo Online delavnico, ki bo prav tako potekala v živo in sicer s področja profesionalnega poslovnega coachinga. Več o tej temi vam bomo zaupali kmalu. Ostanite z nami!

Zaključek:

Kljub temu, da je bil mesec april precej pester zaradi novih načinov dela in prilagajanja trenutni svetovni situaciji, smo na Inštitutu vseeno bili aktivni in za vas pripravili mnogo koristnih vsebin, še več pa jih bomo v naslednjih mesecih, tako online in kakor upamo, tudi v živo. Vabimo vas, da nam sledite še naprej, saj bomo skupaj z dogajanjem v svetu tudi mi prilagodili vsebine, tako, da bodo koristne za vas predvsem iz vidika štirih temeljev, s katerimi imamo vsi vsak dan opravka. Ostanite pozitivni in zdravi!

Ekipa inštituta za neodvisnost