Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Mesec maj je za nami in z njim se počasi umirjajo tudi stvari vsaj v določenih segmentih, kar se tiče pandemije, za kar smo nedvomno vsi veseli. Na Inštitutu že pripravljamo nove načrte in se veselimo časa, ko bomo lahko ponovno skupaj sodelovali na dogodkih. Do takrat pa bomo še naprej pridno delili vsebine preko spleta in vas spodbujali k neodvisnosti in ravnovesju.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili mnogo brezplačnih nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme, kot so:

  • Gradnja družinske hiše (Energija in okolje)
  • Aktvno trgovanje ‘’gambling’’ ali lahek zaslužek? (Finance)
  • Hrana, ki omogoča vrhunske rezultate najboljšim poslovnežem (Zdravje)
  • Profesionalni poslovni coaching (Miselnost)

Naša nova rubrika Knjižni klub za osebno svobodo ima prav tako novo vsebino in knjigo, ki smo jo pregledali pretekli mesec in sicer: Iskanje življenjske vizije – Michael Bernard Beckwith, verjamemo, da je v tem času izredno zanimiva in pa uporabna tematika.

Vse vsebine smo z vami delili tako na naši spletni strani, kot tudi na omrežjih YouTube in Facebook.

Več o Facebookovih pogovorih v živo in vsebini najdete TUKAJ.

S kar 35 udeleženci pa smo uspešno zaključili tudi online delavnico – Kako doseči finančno neodvisnost. Udeleženci so v šestih modulih v živo pridobili veliko teoretičnega in praktičnega znanja, ki so ga lahko začeli uporabljati takoj.

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

Do nadaljnjega se bomo še vedno družili predvsem preko spleta, zato bomo za vas še naprej pripravljali uporabne članke in pa video vsebine na teme vseh štirih neodvisnosti.

Naslednja priložnost za pridobivanje novega znanja pa bo tudi delavnica telesne neodvisnosti z izredno praktično vsebino in naslovom, Kako postaviti temelje dobrega zdravja? Z vami bodo kar štiri strokovnjakinje telesne neodvisnosti in skupaj z njimi se boste naučili in spomnili na temelje zdravja. Delavnica se začne že 15. junija 2020 in ima omejeno število slušateljev,  zato pohitite s prijavami!

Več informacij o delavnici boste našli TUKAJ.

Spletna stran:

V preteklem mesecu in prav tako v nadaljevanju se bomo bolj posvetili gradnji in izpopolnjevanju naše spletne strani in socialnih omrežij tako, da bodo naše vsebine dostopne vsem in na več platformah.

Več zanimivih vsebin boste našli TUKAJ.

Online vsebine:

Ker še vedno velja previdnost, nas boste lahko v naslednjih tednih in mesecih spremljali predvsem preko spleta in za vas bomo pripravljali koristne nasvete, ki bodo uporabni tako v tem času karantene kot tudi skozi vse leto. Redno spremljajte naš Facebook profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine. Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal najdete TUKAJ.

Naš Facebook profil najdete TUKAJ.

Za konec:

Mesec maj je za nami in upajmo, da tudi pandemija. Pred vrati pa sta poletje in optimizem, ostanite pozitivni in še naprej delajte na ravnovesju v svojem življenju, saj vam bo to vedno v pomoč v kriznih situacijah, tako osebnih kot globalnih. Želimo vam prijeten junij in veliko dobrega!

Ekipa Inštituta za neodvisnost