Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Mesec, ko se začne poletje, je tukaj. Upamo, da ste mesec junij uporabili za planiranje dopusta in da ste kljub ponovnim zaostritvam zaradi virusa, dobro. Na Inštitutu se vedno trudimo za primerne vsebine in nič drugače ni bilo v mesecu juniju. Tudi minuli mesec smo za vas pripravili dobre vsebine na temo neodvisnosti in ravnovesja. Prijetno branje povzetka našega dela v mesecu juniju.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili mnogo nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme, kot so:

  • Ekološko podjetništvo (Energija in okolje)
  • Velika recesija ali borzna evforija? (Finance)
  • Veščine dobrega fizičnega počutja (Zdravje)
  • Povezava kreativnosti, znanosti in intuicije (Miselnost)

Naša rubrika Knjižni klub za osebno svobodo ima prav tako novo vsebino in knjigo, ki smo jo pregledali pretekli mesec, in sicer: Alkimist – Paulo Coelho – Iskanje življenjske vizije skozi zgodbo nikjer drugje ni tako dobro opisano kot skozi oči mladega pastirja.

Vse vsebine smo z vami delili tako na naši spletni strani, kot tudi na omrežjih YouTube in Facebook.

Več o Facebookovih javljanjih v živo in vsebini najdete  TUKAJ.

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

Večino vsebin, ki jih trenutno pripravljamo, bodo potekale preko spleta, saj se razmere z znanim virusom ponovno zaostrujejo, zato bodo vse delavnice do nadaljnjega potekale predvsem online. Tako boste lahko spremljali naše delavnice vseh štirih neodvisnosti kar iz svojega naslonjača!

Online delavnica: Moja poslovna knjiga uspeha

Naslednja priložnost za pridobivanje novega znanja bo delavnica profesionalnega coachinga z izredno praktično vsebino. Z vami bo Silvester Kmetič in skupaj z njim se boste naučili dobrih temeljev miselne neodvisnosti, ki je osnova za uspešno ustvarjanje in srečno življenje. Z online delavnico, ki poteka v živo preko Zoom aplikacije, začenjamo konec tega meseca. Zaradi kakovosti izvajanja online delavnice v živo je število prijav omejeno, zato pohitite s prijavo že danes!

Več informacij o delavnici boste našli TUKAJ.

Spletna stran:

V preteklem mesecu in prav tako v nadaljevanju se bomo bolj posvetili gradnji in izpopolnjevanju naše spletne strani in socialnih omrežij tako, da bodo naše vsebine dostopne vsem in na več platformah.

Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani.

Online vsebine:

Ker še vedno velja previdnost, nas boste lahko v naslednjih tednih in mesecih spremljali predvsem preko spleta. Za vas bomo pripravljali koristne nasvete, ki bodo uporabni tako v tem času karantene kot tudi skozi vse leto. Redno spremljajte naš FB profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine. Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal najdete TUKAJ.

Naš Facebook profil najdete TUKAJ.

Za konec

Mesec junij je za nami, pred nami pa sta še dva poletna meseca, za katera verjamemo, da bosta prispevala k optimizmu, počitku in dobri volji. Ostanite zdravi in še naprej delajte na ravnovesju v svojem življenju, saj vam bo to vedno v pomoč v kriznih situacijah, tako osebnih kot globalnih. Želimo vam prijeten julij in veliko dobrega!

Ekipa inštituta za neodvisnost