Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Sredina poletja je za nami. Upamo, da ste mesec julij izkoristili za dopust in počitek ter nove načrte. Na Inštitutu smo se tudi v minulem mesecu potrudili in za vas pripravili sveže vsebine na področju vseh štirih temeljev neodvisnosti, saj je pomembno, da se z njimi ukvarjamo redno, tudi med dopustovanjem. Prijetno branje povzetka našega dela v mesecu juliju.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

Pripravili smo mnogo nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme, kot so:

Naša rubrika Knjižni klub za osebno svobodo je bila prestavljena na začetek meseca avgusta. Maja Križnar in Denis Bornšek sta za vas prebrala knjigo: Menih, ki je prodal svojega Ferrarija.

Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Vse vsebine smo z vami delili tako na spletni strani, kot tudi na omrežjih YouTube in Facebook.

Več o Facebookovih pogovorih v živo in vsebini najdete  TUKAJ.

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

Večino vsebin, ki jih trenutno pripravljamo, poteka preko spleta, saj se razmere z znanim virusom ponovno zaostrujejo, zato bodo vse delavnice do nadaljnjega potekale predvsem preko spleta.

Naslednja priložnost za pridobivanje novega znanja pa bo naša temeljna delavnica, Prvi koraki do neodvisnosti, ki je nikakor ne smete zamuditi! Če želimo v življenju biti uspešni, moramo najprej postaviti dobre temelje in če jih še niste postavili ter spoznali naših strokovnih sodelavcev, potem se tega dogodka morate udeležiti! Z vami bo namreč kar nekaj strokovnjakov iz vseh štirih področij, ki jih na inštitutu povezujemo.

Več informacij o dogodku boste našli TUKAJ.

Spletna stran:

V preteklem mesecu in prav tako v nadaljevanju se bomo bolj posvetili gradnji in izpopolnjevanju spletne strani in socialnih omrežij tako, da bodo naše vsebine dostopne vsem in na več platformah. Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani:

https://neodvisnost.si/

Online vsebine:

Ker še vedno velja previdnost, nas boste lahko v naslednjih tednih in mesecih spremljali preko spleta in za vas bomo pripravljali koristne nasvete, ki bodo uporabni tako v tem času kot tudi skozi vse leto. Vabimo vas, da redno spremljate naš Facebookov profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine. Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal obiščite TUKAJ.

Naš Facebookov profil obiščite TUKAJ.

Online delavnice:

Ker smo še vedno previdni z gibanjem in druženjem, smo za vas vse naslednje delavnice prestavili na splet. Tako boste lahko spremljali naše delavnice vseh štirih neodvisnosti kar iz svojega naslonjača! Prva priložnost za pridobivanje novega znanja bo naša temeljna delavnica, prvi koraki do neodvisnosti, ki je nikakor ne smete zamuditi! Z vami bo namreč kar nekaj strokovnjakov iz vseh štirih področij, ki jih na Inštitutu povezujemo.

Več informacij o vsebini in predavateljih najdete TUKAJ.

Zaključek:

Mesec julij je za nami in s tem sredina poletja. Pred nami pa je še mesec avgust, za katerega vas povabimo, da ga izkoristite za postavljanje temeljev za prihodnost in pa planiranje preostanka delovnega leta in seveda, da nas ob tem spremljate in skupaj z nami stopate po poti do neodvisnosti. Ostanite zdravi in še naprej delajte na ravnovesju v vašem življenju, saj vam bo to vedno v pomoč v kriznih situacijah, tako osebnih kot globalnih. Želimo vam prijeten julij in veliko dobrega!

Ekipa inštituta za neodvisnost