Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Poletje zaključujemo, kaj sedaj? Na Inštitutu smo se čez celotno poletje trudili z vami deliti relevantne vsebine za začetek šolskega leta in novo aktivno jesen pa za vas pripravljamo sklop delavnic, ki vam bodo gotovo koristile, da jesen in zaključek leta preživite kar se da svobodno. Za vas smo tudi ta mesec pripravili nove brezplačne vsebine na področju vseh štirih temeljev neodvisnosti. Prijetno branje povzetka našega dela v mesecu avgustu.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili mnogo nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme, kot so:

Naša rubrika Knjižni klub za osebno svobodo je dobila novo knjigo, in sicer: Menih, ki je prodal svojega Ferrarija.

Več o dogodku najdete TUKAJ.

Vse vsebine smo z vami delili tako na naši spletni strani, kot tudi na omrežjih YouTube in Facebook.

Več o rednih torkovih javljanjih v živo na Facebooku najdete TUKAJ.

Kaj za vas pripravljamo?

Večino vsebin, ki jih trenutno pripravljamo, poteka preko spleta, saj se razmere z znanim virusom ponovno zaostrujejo, zato bodo vse delavnice do nadaljnjega potekale predvsem preko spleta.

Naslednja priložnost za pridobivanje novega znanja pa bo naša temeljna delavnica – Prvi koraki do neodvisnosti, ki je nikakor ne smete zamuditi! Če želimo v življenju biti uspešni, moramo najprej postaviti dobre temelje in če jih še niste postavili ter spoznali naših strokovnih sodelavcev, potem se tega dogodka morate udeležiti! Z vami bo namreč kar nekaj strokovnjakov iz vseh štirih področij, ki jih na inštitutu povezujemo.

  • Pridobili boste uporabne napotke, ki jih boste lahko takoj spravili v prakso in ki preverjeno delujejo!
  • Živeti bolj zdravo, jesti boljšo hrano, se bolje počutiti, imeti več energije in živeti dolgo, aktivno življenje.
  • Nadzorovati svoje misli, živeti z manj stresa in delovati pozitivno ter izkoristiti svoje potenciale do maksimuma.
  • Za položnice v svojem gospodinjstvu plačevati občutno manj, živeti v hiši, ki ponuja neprimerno bolj ugodno življenjsko okolje, istočasno pa tako poskrbeti za naravo ter bolj čisto okolje.
  • Kako do boljšega stanja na svojem bančnem računu, kako pravilno upravljati denar, kam investirati svoje prihranke in kako delati v smeri vaše finančne neodvisnosti.

Več informacij o delavnici boste našli TUKAJ.

Spletna stran:

V preteklem mesecu in prav tako v nadaljevanju se bomo bolj posvetili gradnji in izpopolnjevanju naše spletne strani in socialnih omrežij tako, da bodo naše vsebine dostopne vsem in na več platformah.

Več zanimivih vsebin boste našli na naši spletni strani.

Online vsebine:

Ker še vedno velja previdnost, nas boste lahko v naslednjih tednih in mesecih spremljali predvsem preko spleta in za vas bomo pripravljali koristne nasvete, ki bodo uporabni tako v tem času kot tudi skozi vse leto. Za nove vsebine povabljeni, da redno spremljate naš Facebookov profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine. Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas seveda prav tako vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal obiščite TUKAJ.

Naš Facebookov profil obiščite TUKAJ.

Še enkrat naj velja povabilo na naš online dogodek, ki ga bomo izvajali interaktivno v živo – Prvi koraki do neodvisnosti in je na sporedu že to soboto, 12. septembra 2020.

Čas, ki ga namenite novemu znanju, ni nikoli zapravljen. Je odlična investicija!

Informacije in prijava.

Zaključek:

Poletje se končuje in sedaj je čas za novo znanje in dejavnosti v jeseni. Otroci so šli nazaj v šolo, zakaj ne bi tudi mi odrasli naredili nekaj za svoje znanje in napredek? Dovolite nam, da vam še naprej pomagamo stopati po poti do svobode in z vami deliti znanje za krasno jesen. Bodite zdravi, usmerjeni k napredku in predvsem delajte na svoji svobodi!

Ekipa inštituta za neodvisnost