Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Za nami je mesec marec, ko se začnejo oglašati ptički, če si za to, da jih slišimo, vzamemo tudi čas. Nas na Inštitutu pa so spodbudili, da smo bili zelo aktivni in kreativni! Kaj smo v tem lepem mesecu počeli, pa boste prebrali spodaj. Prijetno branje!

Brezplačna delavnica : Svoboda je moja izbira

Tudi v marcu smo pripravili nekaj brezplačnih delavnic Svoboda je moja izbira in ponovno se moramo zahvaliti za tako lep odziv in prijazne besede vseh udeležencev. Res smo veseli, da lahko govorimo o pomembnosti ravnovesja med štirimi temeljnimi stebri našega življenja. Če pa na našem dogodku še niste bili, vas vabimo, da se nam pridružite v bodoče. Pepričani smo, da vas bomo spomnili na kakšen vidik, ki je v vašem življenju zelo pomemben, pa ste ga morda dali malo na stranski tir.

Takole je zapisala ena izmed udeleženk dogodka:

Več o delavnici lahko preberete TUKAJ.

Partnerski program

V našem partnerskem programu smo začeli s tedenskimi izobraževalnimi webinarji, kjer vas bo Tadej po korakih peljal skozi vse pomembne vidike partnerskega programa. Pokazal vam bo, kako zgraditi svoj posel in seveda kako z njimi zaslužiti. Poudarek seveda dajemo na partnerski program v okviru Inštituta za neodvisnost. Deliti znanje je ena izmed največjih vrednot in zato želimo omogočiti vsem, da do znanja pridejo in da ga imajo možnost tudi deliti, povrhu vsega pa zato še zaslužiti.

Več informacij o partnerskem programu lahko najdete TUKAJ.

YouTube kanal

Za vse ki še morda ne veste, imamo tudi YouTube kanal, kjer z vami delimo koristne napotke vseh strokovnjakov na Inštitutu. Od tega kako se motivirati, kako urejati svoje finance, kaj narediti s plesnijo v vašem stanovanju in na kaj paziti pri vaši prehrani. Prepričani smo, da vam bodo napotki naših strokovnjakov koristili na poti do neodvisnosti.

Za povezavo do našega Youtube kanala kliknite TUKAJ.

Delavnica Moja knjiga uspeha

Izvedli smo tudi delavnico Moja knjiga uspeha s Silvestrom Kmetičem. Silvester je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach, v prvi vrsti pa velik človek, ki vsem nam na široko odpira oči in možgane, da smo sposobni pogledati tudi izven okvirjev. Veselimo se trenutka, ko bomo lahko ponovno razpisali nov datum za njegovo butično delavnico.

Tako je delavnico doživela ena izmed udeleženk.

Delavnica Moja knjiga uspeha in način, kako jo Silvester predstavi, je fenomenalna. Njegovo energijo in znanje, ki ga nesebično predaja, bi človek kar črpal in črpal in črpal.
Kljub temu, da je bil prelep sončen sobotni dan, mi ni bilo niti za minuto žal, da sem jo preživela v zaprti predavalnici.
Tekom intenzivne delavnice se nismo ukvarjali s teorijo, temveč le s prakso, kar je ključnega pomena. Predavatelj je udeležence aktivno vključeval v pogovor, a po drugi strani je začutil, komu mora pustiti čas. Ni manjkalo AHA efektov, trenutkov resnice, globokih pogledov vase…Lahko rečem, da je bila prava odskočna deska za spremembe, ki jih želim doseči;
poleg tega pa sem spoznala še kljub simpatičnih somišljenikov.Veselim se nadaljnjega sodelovanja s predavateljem in delavnico toplo priporočam prav vsakemu Zemljanu :) Hvala za vse deljeno.
Romana Uršič

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

Tako, kaj se je dogajalo v mesecu petja ptic smo pokrili, sedaj pa se dotaknimo še prihodnosti! Kot smo že omenili, bomo za vas še naprej pripravljali delavnice Svoboda je moja izbira, saj je pomembno, da se vedno znova spomnimo pomembnosti ravnovesja med štirimi temeljnimi stebri našega življenja. V prihajajočih tednih in mesecih bomo izvajali tudi celodnevne delavnice iz vsakega od štirih področij. Prve so že razpisane in v aprilu se lahko udeležite delavnice Kako doseči finančno neodvisnost z Matjažem Štamulakom. Pred nami pa je tudi en večjih dogodkov v Sloveniji, za katerega smo zelo veseli in ponosni, da ga lahko predstavimo in sicer v Slovenijo prihaja govorec svetovnega kova Jay Shetty.

Na tej točki bi želeli izpostaviti, da se zelo trudimo za izboljšave našega sistema in članskega portala, tako, da bodo vsebine še bolj pregledne in jasne. Zato bomo veseli tudi vaših mnenj in predlogov, da bomo lahko gradili okolje, ki nam bo vsem na pregleden in jasen način pomagalo k spodbujanju in rasti do neodvisnosti. Vaše predloge in mnenja pričakujemo na [email protected]

Celodnevna delavnica : Kako doseči finančno neodvisnost

Prva v sklopi delavnic štirih neodvisnosti, bo delavnica finančne neodvisnosti, kjer bo z vami Matjaž Štamulak, investicijski svetovalec in finančnik, ki vam bo pokazal, kako iz podganje dirke ter z vami na konkretnih primerih pogledal, kako se izogniti plačevanju prevelikih stroškov za finančne produkte.

Statistika pravi, da je več kot 80% ljudi finančno nepismenih. To v grobem pomeni, da finančnih sistemov in storitev ne razumejo dovolj, da bi lahko sami dosegli uresničitev svojih finančnih ciljev. Velikokrat slišimo: “Če bi imel več denarja, bi pa lahko …!”

Vzemite stvari v svoje roke in se naučite obvladovati svoje finance! Investicija v delavnico finančne neodvisnosti se vam bo povrnila že v prvih dveh mesecih, zato vam jo toplo priporočamo.

Več o celodnevni delavnici preberite TUKAJ.

V Slovenijo prihaja Jay Shetty

Med drugim  želimo podpirati dobre dogodke in ljudi, ki imajo znanje ter energijo, da motivirajo in premikajo meje, kar Jay Shetty kot oseba nedvomno je. Velja za najvplivnejšega influencerja na svetu in tisti, ki mu sledimo vemo, da je njegovim sporočilom vredno prisluhniti na poti do uspeha. Imamo veliko prednost sodelovati pri promociji tega velikega dogodka, zato vas vabimo, da si več ogledate na spodnji povezavi in veseli bomo, če se bomo videli samem dogodku.

Več informacij o dogodku z Jayem Shettyjem preberite TUKAJ.

 

Vsi na Inštitutu se vsakodnevno zavzemamo, da za vas pripravljamo vsebine, ki vam pomagajo, koristijo in tudi navdihujejo. V poslanstvu osveščanja širše, vas vabimo, da nas še naprej spremljate in pomagate širiti dobre zgodbe. Želimo vam izjemen mesec, v Neodvisnik bomo nova poglavja zapisali v začetku meseca maja.

Srečno!