Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Še zadnji mesec v letu 2020 je za nami in s tem precej zanimivo leto, polno turbulenc in negotovosti, a tudi novih znanj in izkušenj. Na Inštitutu za neodvisnost verjamemo, da bomo ta nova znanja in izkušnje koristno vnesli v leto 2021. Mesec december je za nas na Inštitutu bil zanimiv in pester, tako kot tudi vse vsebine, ki jih pripravljamo za vas. Kaj smo počeli v zadnjem mesecu tega leta, si preberite v Neodvisniku. Prijetno branje!

Kaj smo počeli v preteklem mesecu:

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili mnogo nasvetov in vsebin na teme vseh štirih neodvisnosti. Pisali in delili smo video vsebine na teme, kot so:

Vse posnetke naših pogovorov v živo najdete TUKAJ.

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih:

Tudi ob vstopu v novo leto se nam obeta več dela od doma, zato bomo za vas pripravljali vsebine preko spleta. Mesec januar je mesec, ko po navadi delamo analizo in postavljamo nove cilje za celotno leto. Zato smo tudi pri nas pripravili tako plačljive kot brezplačne vsebine na to tematiko. Glavni dogodek za začetek novega leta bo dogodek na tematiko kriptovalut in digitalne prihodnosti, saj se o tem čedalje več govori.

Več informacij o dogodku boste našli na tej POVEZAVI.

Online vsebine

Vabimo vas, da nas redno spremljajte naš Facebookov profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine, saj delimo veliko brezplačnih nasvetov in napotkov, kako se v teh časih pravilno odločati in hoditi po poti neodvisnosti, ki je še kako pomembna, v časih v katerih živimo in verjamemo, da bo čedalje bolj.

Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal spremljate TUKAJ.

Naš Facebookov profil najdete TUKAJ.

Online produkti

V minulem letu smo v našo spletno trgovino dodali tudi sveže online izdekle naših strokovnih sodelavcev, tako da boste še lažje in prej prišli do znanja. Čaka vas nova storitev – Temelji za svobodo (analiza) in je v obliki vprašalnika ter analize na temeljnih področjih skupaj z pol urnim posvetom coacha, za vaš napredek!

Več o produktu si preberite TUKAJ.

Vse naše online izdelke najdete TUKAJ.

Online kripto dogodek Investiranje v kriptovalute!

Digitalna prihodnost je čedalje bolj realna! Kako se lahko nanjo pripravimo, da ne bomo ostali brez prihrankov ali zamudili kakšne velike prihodnosti?

Kaj moramo kot vlagatelji vedeti, kako varno in uspešno investirati v kriptovalute in vse potrebne informacije, izkušnje in znanjem, boste dobili na enem mestu v enem dnevu.

Več o online dogodku izveste TUKAJ.

Prvi koraki do neodvisnosti

Pripravili smo tudi odličen interaktivni online program v obliki delavnice, ki vam bo pomagal postaviti in pregledati temelje vašega življenja na vseh štirih področjih (miselnosti, finance, zdravje ter energije in okolje). Zasnovali z namenom, da vam pomaga pregledati in dograditi znanje, ki bi ga morali vsi ljudje pridobiti v zgodnji mladosti, pa ga na žalost v večini primerov ne. Program vam bo pomagal narediti analizo vaših najbolj pomembnih področij v življenju in vas opremil z znanjem več strokovnjakov za pot do neodvisnosti.

Za več informacij o interaktivnem online programu, kliknite TUKAJ.

Ne zamudite enkratne in cenovno ugodne priložnosti za to, da preverite, kako stojijo vaši temelji in jih tam, kjer je potrebno, dogradite in prevetrite. Samo neodvisen posameznik je dober posameznik za prihodnjo družbo.

Za konec

Zaključek leta smo na Inštitutu obarvali tako s preteklostjo kot s prihodnostjo, tako boste lahko v prihodnjem mesecu spremljali vsebine, ki vas bodo spodbudile, da naredite dobro analizo svojega življenja in da v luči te naredite tudi dobre načrte za novo leto ter se pripravite na nove izzive.

Z vsebinami vas bomo še naprej spodbujali k napredku in pozitivnemu pogledu na prihodnost, kar verjamemo, da je v teh časih še kako pomembno. Pazite nase, ostanite pozitivni in svobodni!

Ekipa inštituta za neodvisnost