Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Leto 2021 smo na Inštitutu začeli precej aktivno in pestro, tako kot se za vsak začetek leta spodobi. Pregledali smo preteklo leto in zastavili nove cilje in upamo, da ste mlado leto tudi vi začeli s podobnim zanosom kot mi. Seveda smo tudi januarju za vas pripravili kopico vsebin in odličen online dogodek na temo kriptovalut, ki je bil zelo dobro sprejet. Kaj vse še smo počeli v tem mesecu pa si preberite v spodnjih vrsticah. Prijetno branje!

Kaj smo počeli v januarju

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili javljanja v živo, ki si jih seveda lahko ogledate kadarkoli in sicer z naslednjimi vsebinami:

Vse naše pogovore v živo najdete TUKAJ.

Tabuji, meje in svoboda

Tabuji, meje in svobode je rubrika, kjer se ukvarjamo s tematikami, o katerih ne govorimo preveč radi, ali pa so v središču pozornosti trenutnega dogajanja v okolju.

Tokrat smo se pogovarjali o novoletnih zaobljubah in obljubah na splošno, kako se z njimi soočamo, kako je naš odnos do obljub in kako je to področje povezano z generalno kvaliteto našega življenja in zakaj nas soočenje tudi s tem področjem lahko osvobodi.

S tem mesecem uvajamo novo zasnovo tega segmenta, in sicer v treh sklopih:

  • 20 min – uvod in predstavitev teme.
  • 20 min – deljenje izkušenj in pogovor na to tematiko.
  • 20 min – konkreten nasvet za izboljšanje tega področja ter predstavitev uporabne tehnike.

Predloge za teme in vsebino kot tudi sodelovanja iz vaše strani bomo zelo veseli. Pišete nam lahko na inf[email protected]

Video, v katerem se Tjaša Strle in Denis Bornšek pogovarjala o zaobljubah,  si lahko ogledate TUKAJ.

Dogodki in delavnice

Investiranje v kriptovalute

To je bil naš prvi letošnji online dogodek in izredno smo veseli, da je bil tako dobro sprejet. V celodnevnem dogodku smo pokrili večino pomembnih vidikov investiranja v ta segment skupaj z več priznanimi strokovnjaki.

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ.

Prilagamo nekaj utrinkov iz dogodka ter komentarjev naših udeležencev za pokušino.

Denis Bornšek

Pričakoval sem realne odgovore brez obljub “Kaj bi bilo, če bi bilo”. To sem dobil in še več. Najbolj se me je dotaknilo pomen psihične stabilnosti! Neverjetno nisem pričakoval takšnega pomena psihične stabilnosti! Eden bolj poglavitnih stvari, zakaj sem se prijavil na seminar.

Aleks, 29 let, podjetnik

Žiga Goltes

Dobil sem veliko znanja o kripto valutah. Od tega kako začeti pa vse do tehnične analize. Dogodek je vrhunski in ga priporočam prav vsakemu.

Jan Redek, 20 let, študent

Jernej Lukman

Konkretni primeri predavateljev in to, da če imamo kakšno vprašanje, da se lahko obrnemo na vas. Res POHVALNO!!! Na vsak vaš dogodek pa naj bo to brezplačen ali plačljiv mi ni nikoli bilo škoda mojega časa niti denarja, ki ga investiram. HVALA, KER STE.

Teja Šenčur

 

Leon Ciglar

Pričakoval sem pestro in izbrano vsebino o trgovanju, zakonitostih trgov, varnosti in psihološki pripravi ter finančnih osnovah. Dobil sem vse zgoraj našteto in še več. Res ste super ekipa s super poslanstvom.

Blaž, 30 let

Nenad Stanković

Dan, poln novega znanja s strani neodvisnih strokovnjakov. Všeč mi je, kako ste vedno znova in usklajeno čez cel seminar poudarjali pomembnost razpršenosti portfelja in redni kontroli alokacij investiranih sredstev. Pa seveda ne podleganju čustvom :) Kako pomembna je finančna pismenost in obvladovanje lastnih sredstev, pa se o tem ničesar nismo učili v šoli. Hvaležna za tovrstne seminarje, good job!

Katra

Matjaž Štamulak

Pričakoval sem veliko novega znanja, a ga dobil še več od pričakovanj :) Preprosta in enostavna razlaga predavateljev. Vsak predavatelj je svoje področje predstavil strokovno in zelo praktično.

Žiga Prodnik

Jernej Drobež

Odlična predavanja – vsebina, odlični predavatelji. Pohvale! Celosten pogled na tematiko in področje, ne le kripto, temveč na investiranje. To znanje priporočam vsem in zlasti mladim, dijakom, študentom.

Irena, arhitektka in podjetnica

Kaj pripravljamo za vas v prihajajočih mesecih

Novo leto je zaznamoval precejšen premik na trgih iz vidika financ, prav tako pa je veliko ljudi začelo leto 2021 bolj optimistično, kot smo leto 2020 zaključili, zato želimo na Inštitutu ta momentum tudi ohranjati.

Za vas bomo v prihodnjem mesecu, seveda ponovno pripravili vsebine, ki so za trenutno obdobje in pa generalno pot do svobode pomembna, zato vas vabimo, da nas spremljate na socialnih omrežjih še naprej.

Z novim letom smo v našo trgovino dodali nekaj dodatnih online produktov. Prav tako pa širimo tudi ekipo sodelavcev, ki nam pomaga, da do koristnih vsebin pride čim več ljudi. Za vas smo tako poleg brezplačnih vsebin pripravili tudi nova izobraževanja na temo miselnosti in financ in zdravja.

Več informacij o delavnicah boste našli na spodnjih povezavah povezavi:

https://neodvisnost.si/trgovina/

https://izobrazevanje.neodvisnost.si/

Online vsebine

Vabimo vas, da nas redno spremljajte naš Facebookov profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine, saj delimo veliko brezplačnih nasvetov in pa napotkov, kako se v teh časih pravilno odločati in hoditi po poti neodvisnosti, ki je še kako pomembna v časih, v katerih živimo in verjamemo, da bo čedalje bolj.

Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal.

Naš Facebookov profil.

Investiranje v kriptovalute

Digitalna prihodnost je čedalje bolj realna, kako pa se lahko nanjo pripravimo, da ne bomo ostali brez prihrankov in v senci napredka tehnologije in kako ohraniti ravnovesje na vseh temeljnih področjih kljub spremembam, ki prihajajo z digitalizacijo sveta?

Znanje o investiranju in poznavanje denarja je eden izmed temeljev, ki gradijo osebno neodvisnost, zato smo na Inštitutu pripravili online tečaj, ki vsebuje tudi posnetke celodnevnega seminarja Investiranje v kriptovalute.

Več informacij najdete TUKAJ.

Prvi koraki do neodvisnosti

Za vas smo pripravili online program v obliki interaktivne delavnice, ki vam bo pomagal postaviti in pregledati temelje vašega življenja na vseh štirih področjih (miselnost, finance, zdravje ter energija in okolje). To je program, ki smo ga na Inštitutu zasnovali z namenom, da vam pomaga pregledati in dograditi znanje, ki bi ga morali vsi ljudje pridobiti v zgodnji mladosti, pa ga na žalost v večini primerov ne. Program vam bo pomagal narediti analizo najbolj pomembnih področij v življenju in vas opremil z znanjem več strokovnjakov za pot do neodvisnosti.

Več o tem novem programu in ponudbi boste našli TUKAJ.

Ne zamudite enkratne ugodne priložnosti za to, da preverite kako stojijo vaši temelji in da jih kjer je potrebno dogradite, ker samo neodvisen posameznik je dober posameznik za prihodnjo družbo.

Za konec

Leto 2021 smo na Inštitutu za neodvisnost začeli zelo aktivno. Pregovor pravi » po jutru se dan pozna«, mi pa pravimo po januarju se leto pozna, zato smo ga začeli z veliko dobre volje, idej, ciljev predvsem pa z mislijo na neodvisnost in svobodo, pri čemer želimo tudi vam pomagati z vsem, kar ustvarimo, od brezplačnih vsebin pa do dogodkov in delavnic.

Naš cilj torej še vedno ostaja enak, čim več ljudem pomagati do dobrih temeljev za vsakodnevno življenje in seveda svobode. Še naprej vas bomo spodbujali k napredku in pozitivnemu pogledu na prihodnost, kar verjamemo, da je v teh časih še kako pomembno. Pazite nase, ostanite pozitivni in svobodni!

Ekipa inštituta za neodvisnost