Pozdravljeni in dobrodošli v Neodvisniku!

Najkrajši mesec leta je za nami, in čeprav je po koledarju februar kratek, za nas na Inštitutu ni bil niti malo dolgočasen. V tem mesecu smo ponovno veliko naredili: posredovali smo vam veliko brezplačnih in uporabnih vsebin, ki so času primerne in vam predstavili tudi nekaj novih tehničnih izboljšav in nadgradenj. Posebej pa smo veseli odziva na online delavnice in programe, ki jih izvajamo. Prijetno branje.

Kaj smo počeli v preteklem mesecu

V minulem mesecu smo za vas ponovno pripravili pogovore v živo z naslednjimi vsebinami:

Vse naše Facebookove pogovore v živo najdete TUKAJ.

Tabuji, meje in svoboda

Tabuji, meje in svobode je rubrika, kjer se ukvarjamo s tematikami, o katerih ne govorimo preveč radi, ali pa so v središču pozornosti trenutnega dogajanja v okolju.

Tokrat smo se pogovarjali o skromnosti in o tem, ali ji res lahko pripišemo lepo čednost, kot pravi pregovor? Mnenja so kot povsod vedno različna, verjamemo pa, da vas bo pogovor spodbudil k razmisleku in k temu, kako vi gledate na to ‘’vrednoto’’.

Video si lahko ogledate TUKAJ. 

Knjižni klub za osebno svobodo

V Knjižnem klubu smo ponovno brali odlično vsebino, za katero vam toplo priporočamo, da je ne izpustite na svoji knjižni polici, saj gre za izjemno vsebino in osebno izpoved ene bolj znanih slovenskih avtoric Petre Škarje. Brali smo navdihujočo zgodbo – Camino: od suženjstva do svobode.

Posnetek pogovora z avtorico si lahko ogledate TUKAJ.

Dogodki in delavnice

Investiranje v kriptovalute

To je bil naš letošnji prvi online dogodek in izredno smo veseli, da je bil odmeven v širši javnosti in zelo dobro sprejet. V celodnevnem online dogodku smo skupaj z več strokovnjaki pokrili večino pomembnih vidikov investiranja v ta segment. Glede na veliko dodatno povpraševanje smo pripravili online tečaj z istim imenom.

Ponujamo vam možnost, da se tudi vi učite od najboljših, saj vam bo vsebina online tečaja o investiranju v kriptovalute dala konkretne napotke in znanje, ki ga potrebujete za uspešno in varno investiranje. Tisti, ki želite znanje o kriptovalutah poglobiti, pa boste dobili ustrezne informacije, v katere kriptovalute investirati, kakšne strategije izbrati in spoznali, kako trgujejo uspešni trajderji.

Izkoristite ugodno ponudbo in si zagotovite dostop še danes! Za več informacij kliknite TUKAJ.

Kaj pripravljamo?

Prva dva meseca leta 2021 sta zaznamovala precejšen premik na trgih iz vidika financ, zato smo na Inštitutu pripravili napredno online delavnico, Kako doseči finančno neodvisnost. Delavnica je že v izvajanju, odzivi udeležencev so že kar takoj po začetku zelo pozitivni.

Moja knjiga finančnega uspeha

V povezavi s finančno neodvisnostjo pa že v mesecu marcu pripravljamo svežo izdajo online delavnice s Silvestrom Kmetičem, ki je poslovni trener in svetovalec, transolucijski coach, NLP coach, coach hipnoze in podjetnik s 30 leti izkušenj.

Finančni in poslovni uspeh ter zadovoljstvo so gibalo napredka ter razvoja. Vsem, ki si želite spremeniti svoje poslovno ali karierno življenje na bolje, bo intenziven online coaching proces pomagal spoznati sebe, vaše potenciale in potenciale vašega podjetništva. Z metodami individualnega usmerjanja bomo napisali lastno knjigo poslovnega uspeha. Vse module bomo izvajali interaktivno in V ŽIVO.

Več o online delavnici, ki je namenjena vsem, ki želite biti finančno in poslovno uspešni ter zadovoljni s svojim življenjem, lahko preberete TUKAJ.

Sveže vsebine

Za vas vedno znova pripravljamo nove vsebine in sveže spletne delavnice, ki so za trenutno obdobje ter v splošnem za pot do svobode pomembne. Zato vas vabimo, da nas spremljate na socialnih omrežjih ter preverite našo spletno stran za nove vsebine in ponudbe.

Več informacij o delavnicah in seminarjih boste našli na spodnjih povezavah povezavi:

https://neodvisnost.si/trgovina/

https://izobrazevanje.neodvisnost.si/

Online vsebine

Vabimo vas, da redno spremljajte naš FB profil, našo spletno stran in naš YouTube kanal za nove vsebine, saj delimo veliko brezplačnih nasvetov in napotkov, kako se v teh časih pravilno odločati in hoditi po poti neodvisnosti, ki je še kako pomembna v časih, v katerih živimo in verjamemo, da bo čedalje bolj.

Če nas še niste všečkali in nam sledili, vas vabimo, da to storite. Tako boste na tekočem z dogajanjem in dobrimi informacijami, ki jih Inštitut skupaj s sodelavci redno pripravlja za vas.

Naš YouTube kanal.

Naš Facebook profil.

Naše delavnice in seminarji:

https://neodvisnost.si/trgovina/

https://izobrazevanje.neodvisnost.si/

Prvi koraki do neodvisnosti

Za vas smo pripravili online program v obliki interaktivne delavnice, ki vam bo pomagal postaviti in pregledati temelje vašega življenja na vseh štirih področjih (miselnosti, finance, zdravje ter energije in okolje). Zasnovali smo ga z namenom, da vam pomaga pregledati in dograditi znanje, ki bi ga morali vsi ljudje pridobiti v zgodnji mladosti, pa ga na žalost v večini primerov ne. Program vam bo pomagal narediti analizo najbolj pomembnih področij v življenju in vas opremil z znanjem več strokovnjakov za pot do neodvisnosti.

Več o tem programu in ponudbi boste našli TUKAJ.

Ne zamudite enkratne in cenovno ugodne priložnosti za to, da preverite, kako stojijo vaši temelji, in da jih, kjer je potrebno, dogradite, ker samo neodvisen posameznik je dober posameznik za prihodnjo družbo.

Zaključek

Mesec februar je bil za nas še posebej kratek, saj smo veliko delali na naši infrastrukturi in zasnovanju novih spletnih delavnic ter vsebin. Veseli bomo, če nam sledite in se seveda za vaše znanje in naše veselje udeležite katere izmed njih.

Naš cilj še vedno ostaja enak, čim več ljudem pomagati do dobrih temeljev za vsakodnevno življenje in seveda svobode. Še naprej vas bomo spodbujali k napredku in pozitivnemu pogledu na prihodnost, kar verjamemo, da je v teh časih še kako pomembno. Pazite nase, ostanite pozitivni in svobodni!

Ekipa inštituta za neodvisnost